DOLAR 32,3364 0.17%
EURO 35,1719 -0.06%
ALTIN 2.241,33-0,08
BITCOIN 2068930-6,33%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mabel Matiz'den Eğlenceli Karadeniz Türküsü Yorumu!

Mabel Matiz'den Eğlenceli Karadeniz Türküsü Yorumu!

ABONE OL
Şubat 3, 2023 15:30
Mabel Matiz'den Eğlenceli Karadeniz Türküsü Yorumu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zorlu PSM YouTube kanalının bu sezonki eğlenceli ve bol müzikli talk show programlarından olan ‘’Fi Fijör’’ müzisyen ve prodüktör Sena Gül, namıdiğer Paptircem’in sunumuyla devam ediyor. Paptircem’in, “Fi Fijör” programında klavyesinin başındayken, birbirinden ünlü konukların sırlarını, kariyerleri ile ilgili kırılma noktalarını ve çocukluk anılarını şaşırtıcı meydan okumalarla masaya yatırdığı yeni bölümünün konuğu; Samimi açıklamaları, ilham bulduğu şarkıları, “Antidepresan” şarkısının serüveni ve o anda bestelediği Karadeniz türküsü yorumuyla Mabel Matiz oldu.

Zorlu PSM 10. sezonunda YouTube programlarına bir yenisini daha ekledi. Müzisyen ve prodüktör Sena Gül, namıdiğer Paptircem, “Fi Fijör” isimli müzikli Talk Show programı bu sezon Zorlu PSM YouTube kanalında devam ediyor. Zorlu PSM stüdyolarında gerçekleşen ve her bölüm yalnızca bir konuk ağırlayan müzik, sohbet ve eğlence dolu “Fi Fijör” programının yeni konuğu Mabel Matiz oldu.

‘’Antidepresan’’ bir gün içinde en çok dinlenen şarkı oldu”

Paptircem’in “Son çıkan ‘Antidepresan’ şarkın gündemin kendisi oldu, epey de rekorlar kırdı ve çok kısa bir sürede. Bu nasıl oldu?” sorusunu yanıtlayan Mabel Matiz, “Mert Demir gerçekten çok yetenekli bir müzisyen. Şarkıyı bana gönderdiğinde direkt eridim. Benim önce solo çalışmalarım vardı sonra fırsat bulup stüdyoya girdiğimizde finale doğru bizi çok etkiledi. Bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 7’den 70’e herkesin bu kadar sevmesi bizim için büyük sürpriz oldu açıkçası. Bir gün içinde en çok dinlenen şarkı olduğumuzun haberini henüz aldık.” şeklinde son günlerin en sevilen şarkısı “Antidepresan” hakkında samimi yanıtlar verdi.

Mabel Matiz’den eğlenceli Karadeniz türküsü yorumu!

Programın bir diğer sevilen bölümünde müzik türlerinin ve şarkıda yer alabilecek sözlerin yer aldığı kağıtlarla dolu kaseden kelimeler çeken ve tamamladığı şarkı sözlerinin hemen ardından şarkıyı Paptircem ile birlikte söyleyen Mabel Matiz, kahkaha krizine sokan şarkı sözleriyle eğlenceli arka plan görselleriyle “Fi Fijör” programının yeni bölümüne damgasını vurdu.

‘’İlk satın aldığım Kaset Tarkan’ın “Ölürüm Sana” Kasetiydi’’

Paptircem’in “İlham demişken ne dinlerdin veya ne dinliyorsun? En çok hangi müzik türlerinden ilham aldın? sorusunu yanıtlayan Mabel Matiz, “Çocukken ve ergenliğimde Türkçe müzik çok dinliyordum. Zaten bir kasabada büyüdüm yani hep yerel radyolar vardı. Kasetlere ve CD’lere erişim çok çok sınırlıydı. İlk kendi paramla 12-13 yaşlarında kendi kasetimi satın almıştım o da Tarkan’ın “Ölürüm Sana” kasetiydi. Hala bir manifesto olarak durur cebimde. Esasen o dönemin Türkçe pop ve rock külliyatını komple ezberledim diyebilirim. Sezen Aksu, Nazan Öncel, Yıldız Tilbe, Teoman, Göksel kısaca o döneme damgasını vuran herkesin benim koleksiyonumda olduğunu söyleyebilirim” yanıtını verdi. 

Birbirinden farklı sürprizlerle, eğlenceli ve müzik dolu ‘’Fi Fijör’ programının Mabel Matiz’in konuk olduğu bölümünün tamamını Zorlu PSM YouTube kanalından izleyebilirsiniz;

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.