DOLAR 32,5971 0.34%
EURO 34,8203 0.18%
ALTIN 2.510,361,06
BITCOIN 20928411,94%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Canik’te “Aile İçi İletişim” Semineri

Canik’te “Aile İçi İletişim” Semineri

ABONE OL
Aralık 14, 2021 19:20
Canik’te “Aile İçi İletişim” Semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canik Belediyesi, “Pandemi Sonrası Aile İçi İletişim” başlığıyla seminer vermek üzere Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırlıyor.

Canik Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında “Pandemi Sonrası Aile İçi İletişim” başlığıyla vatandaşlara seminer vermek üzere Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırlıyor. Her yaştan vatandaşın katılımına açık olan seminer 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 18.00’de Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

 

“TOPLUMUN YAPI TAŞI AİLEDİR”

Sıtkı Aslanhan’ın topluma mâl olmuş değerli bir eğitimci olduğunu dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yazar hakkında şunları söyledi: “Sıtkı Aslanhan, Türkiye’nin 81 ilinde ve yüzlerce ilçesinde, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde ailelere, öğrencilere, eğitimcilere ve yöneticilere bilinç, farkındalık, değişim ve dönüşüm konu başlıklarıyla binden fazla seminer vermiştir. Kadim geleneğimizin önemini topluma hatırlatmak, Anadolu irfanını 21. Yüzyıl insanının gündemine yeniden taşımak, medeniyetimizin yapı taşları olan örf, âdet ve geleneklerimizi yeni bir bakış açısıyla insanların idrakine sunmak için şehir şehir dolaşan değerli bir eğitimcimizdir.” Ailenin, toplumu ayakta tutan en önemli yapı taşı olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, her yaştan vatandaşı seminere katılmaya davet etti.

Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ın “Pandemi Sonrası Aile İçi İletişim” konulu semineri 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 18.00’de Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.