DOLAR 32,3420 0.18%
EURO 35,2026 0.03%
ALTIN 2.247,260,18
BITCOIN 2106195-3,95%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ergül Miray Şahin “Seversin En Keyif Aldığım İşti"

Ergül Miray Şahin “Seversin En Keyif Aldığım İşti"

ABONE OL
Şubat 1, 2023 12:00
Ergül Miray Şahin “Seversin En Keyif Aldığım İşti"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçüklüğünden bu yana pek çok dizi ve filmde yer alan Ergül Miray Şahin, son olarak “Seversin” dizisiyle ekranlarda sevenlerinin karşısındaydı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan başarılı oyuncu, eğitiminden oyunculuğa, yeni projelerinden özel hayatına, merak edilenleri MAG Okurları için yanıtladı.

Uzun yıllardır televizyon yapımlarında yer alan başarılı oyuncu en keyif aldığı işin “Seversin” olduğunu söyleyerek “Hem oynadığım karakter hem de ekibin tamamı çok keyifliydi. Sete giderken yabancı insanların yanına gidiyor gibi değildim, aile gibi hissedebildiğim tek iş oldu.

En zoru da “Yalaza” dizisiydi. Şehir dışında kalmam gerekiyordu ve çok bunalıyordum” açıklamasında bulundu.

Oyunculuğun Türkiye’deki gidişatı hakkında da konuşan Ergül Miray Şahin sözlerine şunları ekledi: “Umut azalıyor ne yazık ki. Yeteneğinizden çok güzelliğiniz ve sosyal medyanızla değerlendiriliyorsunuz ve oyunculukla alakasız bir yarışın içinde buluyorsunuz kendinizi; ama aynı zamanda çağın getirdiği de bu ve ayak uydurmanız lazım.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.