DOLAR 32,5026 0.16%
EURO 34,7786 0.13%
ALTIN 2.490,561,16
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı

Anadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı

ABONE OL
Ocak 18, 2022 11:40
Anadolubank yeni şubesini Alanya’da açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, 116. şubesini Alanya’da açarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Geride bıraktığı 24 yılda altyapı ve hizmetlerini sürekli geliştiren banka, şube ağını genişleterek müşterilerinin yanında olmayı sürdürecek.

 

 

Müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma vizyonuyla çalışan Anadolubank, verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda ülke ekonomisine değer katmaya devam ediyor. Bir yandan dijital bankacılığa yaptığı yatırımlarla dikkat çekerken, bir yandan da şube kanalıyla yerinde ve özel hizmet anlayışını sürdürüyor. Müşteri odaklı yaklaşımı ile fark yaratan ve uzman kadrosu ile hizmet veren Anadolubank, 2019’dan beri başlattığı şube atılımını devam ettirerek 116. şubesini Antalya’nın Alanya ilçesinde müşterilerinin hizmetine açtı. 

 

Tabana yaygın ve sürdürülebilir büyümeye son derece önem verdiklerini belirten Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke “Müşterilerimizi anlayan ve tanıyan, ihtiyaçlarına en doğru ve en uygun çözümler geliştiren bir bakış açısıyla çalışıyoruz. Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme konusunda her türlü gelişmeyi yakından takip ederek müşterilerimize değer katacak ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdürürken, bir yandan da şube atılımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Güvenilir, yenilikçi ve ihtiyaca özel çözümler sunan bankacılık anlayışımızı ve uzman kadromuzu Alanya’da da müşterilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.