DOLAR 32,3388 0.17%
EURO 35,1360 -0.14%
ALTIN 2.241,74-0,06
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PIRELLI’den Tam Elektrikli Ford Mustang Mach-e Gt Performance Edition İçin ‘Terzi İşi’ P Zero Lastikler
  • Haber Spot
  • Ekonomi
  • PIRELLI’den Tam Elektrikli Ford Mustang Mach-e Gt Performance Edition İçin ‘Terzi İşi’ P Zero Lastikler

PIRELLI’den Tam Elektrikli Ford Mustang Mach-e Gt Performance Edition İçin ‘Terzi İşi’ P Zero Lastikler

ABONE OL
Ocak 12, 2022 12:20
PIRELLI’den Tam Elektrikli Ford Mustang Mach-e Gt Performance Edition İçin ‘Terzi İşi’ P Zero Lastikler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SIFIR EGZOZ BORUSU EMİSYONLU MUSTANG MACH-E'NİN SPORTİF ÖZELLİKLERİNİ GELİŞTİREN P ZERO YOL GÜRÜLTÜSÜNÜ AZALTIRKEN DÜŞÜK DÖNME DİRENCİ SAYESİNDE MENZİLİN ARTMASINA YARDIMCI OLUYOR

 

 

Milano,  –Ford’un ürettiği ilk tam elektrikli SUV’un en hızlı ve güçlü versiyonu olan yeni 2021 Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition'ın donanımı Pirelli lastikler oldu.

 

İki şirket arasındaki yeni bir teknik iş birliğinden doğan ve Ultra Yüksek Performans lastikleri ailesinin üyesi olan özel bir P Zero lastik Pirelli'nin motor sporları dünyasından getirdiği bilgi birikimi sayesinde sürüş kolaylığı ve konfor arasında doğru dengeyi sunarken Mustang’in kendine özgü sportif hissini korumasını sağlıyor.

 

ELEKTRİKLİ GÜÇ İÇİN P ZERO 

 

Mustang Mach-E GT Performance Edition için geliştirilen 245/45R20 103Y XL ebatlı lastiklerin yanağında , performansı lastiklerden ciddi oranda etkilenen elektrikli ve hibrit araçlara özel Pirelli lastiklerini gösteren 'Elect' işareti yer alıyor. 'Elect' işaretli Pirelli lastikler hamur ve yapısının teknik özellikleri sayesinde çeşitli avantajlar sunuyor. Düşük dönme direnciyle menzil artırılırken gürültü seviyeleri düşürülerek daha konforlu sürüş keyfi yaratılıyor. Elektrikli motorların ürettiği ani torka yanıt vermek için hızlı kavrama sağlayan lastikler bataryalı araçların ağırlığını desteklemek için özel bir yapıyla geliştiriliyor.

 

Ford'un yeni sıfır egzoz emisyonlu sportif SUV’unun orijinal ekipmanı olan bu lastikler Pirelli'nin 'mükemmel uyum' felsefesi doğrultusunda sürücülerin önde ve arkada olmak üzere iki elektrikli motoru bulunan dört tekerden çekişli aracın performansını keyifle yaşamasını sağlıyorlar. Mükemmel otomobil ve lastik paketi hem kuru hem de ıslak zeminde performansı artırmaya ve en zorlu sürüş koşullarının üstesinden gelmeye yardımcı oluyorlar. Motorlardan gelen torku her aksa bağımsız olarak dağıtan araç , arkadan itişli standart sürüşe kıyasla daha reaktif hızlanmayı ve kontrollü kullanımı mümkün kılıyor. Pirelli mühendisleri Mach-E GT Performance Edition için tasarladıkları P Zero lastiklerde performansla birlikte en yüksek sürüş ve konfor standartlarına odaklandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.