DOLAR 32,3482 0.29%
EURO 35,1415 0%
ALTIN 2.307,181,32
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Sanatçı Özgün, SMA’lı Nazlıcan’ın Sesi Oldu! SMA Hastası Minik Nazlıcan İçin Zaman Daralıyor!
  • Haber Spot
  • Magazin
  • Ünlü Sanatçı Özgün, SMA’lı Nazlıcan’ın Sesi Oldu! SMA Hastası Minik Nazlıcan İçin Zaman Daralıyor!

Ünlü Sanatçı Özgün, SMA’lı Nazlıcan’ın Sesi Oldu! SMA Hastası Minik Nazlıcan İçin Zaman Daralıyor!

ABONE OL
Aralık 10, 2021 12:30
Ünlü Sanatçı Özgün, SMA’lı Nazlıcan’ın Sesi Oldu! SMA Hastası Minik Nazlıcan İçin Zaman Daralıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı Özgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile SMA hastası minik Nazlıcan’ın yaşadığı dramı anlatarak tedavisi için çağrıda bulundu.  

 

Iğdır’da yaşayan 4 buçuk yaşındaki SMA Tip 1 hastası Nazlıcan Sağmış için kolları sıvayan Özgün, herkesi bu konuda duyarlılığa davet etti.

 

Özgün, paylaşımında tedavisi için giderek zamanı daralan minik Nazlıcan ve ailesinin yaşadığı durumu şu şekilde aktardı.

 

ÖNCE KUMBARASI, SONRA HESABI ÇALINDI!

 

Nazlıcan, 4,5 yaşında SMA Tip 1 hastası ve Iğdırlı bir ailenin çocuğu. Tedavisi mümkün olan bu hastalık için 2 milyon dolara ihtiyacı var. Tedavisi için toplanan bağış şu an yüzde üç civarında. Beş cihazla hayata tutunmaya çalışan küçük Nazlıcan 13,5 kilo olmadan tedavi olması gerekiyor. Babası ve çok az sayıdaki gönüllüleri, valilik onayı alınmış kampanyayı çok zor şartlarda sürdürmeye çalışırken vicdansızın biri Nazlıcan’ın ailesinin kampanya için açtığı sosyal medya hesabını çalmış. Bundan dolayı seslerini duyurmak için yeni bir hesap açmak zorunda kalmışlar. Ayrıca daha bir ay önce Iğdır’da Nazlıcan için toplanan bir bağış kumbarası hırsızlar tarafından çalınmış.

 

Desteğini ve sayfasını kaybeden Nazlıcan ve ailesi için günler artık daha da zor bir hal aldı. Endişemiz; bu hırsızların, insanların iyi niyetinden yararlanarak Nazlıcan adına açılan ve çaldıkları hesaptan para toplamaya çalışmaları. Herkesi bu hususta dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bu dolandırıcıların Nazlıcan’ın umutlarını yok etmemesi en büyük temennimiz. Nazlıcan’ın ilacını alabilmesi için sadece beş ayı kaldı. Lütfen elimizden geleni yapalım. Çaldıkları, bir sosyal medya hesabından öte bir durum. Asıl çalınan 4,5 yaşındaki bir kızın hayatı.Tüm radyocu, gazeteci, televizyoncu dostlarımızdan ve tüm duyarlı insanlardan destek bekliyoruz. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.