DOLAR 32,3441 0.24%
EURO 35,0545 -0.23%
ALTIN 2.281,550,19
BITCOIN 22854361,52%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Norah Jones, Aurora, Jax Jones & Stefflon Don & System.Inc’den Yeni Çıkışlar.
  • Haber Spot
  • Magazin
  • Norah Jones, Aurora, Jax Jones & Stefflon Don & System.Inc’den Yeni Çıkışlar.

Norah Jones, Aurora, Jax Jones & Stefflon Don & System.Inc’den Yeni Çıkışlar.

ABONE OL
Aralık 6, 2021 16:50
Norah Jones, Aurora, Jax Jones & Stefflon Don & System.Inc’den Yeni Çıkışlar.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Norah Jones- “I Dream of Christmas”

9 Grammy ödüllü Norah Jones ilk noel albümü olan “I Dream of Christmas”ın Deluxe versiyonunu yayımladı. Keyifli ve rahatlatıcı bir koleksiyon sunan bu yeni version 3 Aralık Cuma günü yayımlandı. Norah, “Noel müziğini her zaman sevmişimdir ama şimdiye kadar bir noel albümü yapma eğiliminde olmamıştım” diyor. “Geçen yıl kendimi rahatlatmak için pazar günleri James Brown’ın “Funky Christmas” ve Elvis’in “Christmas” albümünü dinlerken buldum.  Ocak 2021’de kendime ait bir noel albümü yapmaya düşünmeye başladım. Üzerinde çalışmak için sabırsızlandığım eğlenceli bir uğraş oldu.”

 

 

Aurora- “Heathens”

Aurora, 21 Ocak 2022’de çıkacak albümü “The Gods We Can Touch”tan son single olan “Heathens”ı yayımladı. Albümde Aurora, prodüktör Magnus Skylstad ile çalışıyor ve özenle seçilmiş bir ekiple bir araya geliyor. Gitarist Fredrik Svabø, Piyanist Askjell Solstrand, Fransız şarkıcı söz yazarı Pomme ve son olarak ünlü bandeneon sanatçısı Per Arne Glorvigen ile birlikte ortaya eşsiz bir dinleti çıkıyor. Ekip ile alakalı, “İstediğim enerji tam olarak da buydu.” Diyen sanatçının albümü kayıtlarının doğallığı ve titizlikle oluşturulmuş tematik öğeleri ile kulağa tarihi bir kalede kaydedilmiş gibi geliyor.

 

 Aurora’nın “Heathens” çıkışını dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için 

 

Jax Jones & Stefflon Don & System.Inc- The Don

Grammy adaylığı bulunan DJ ve prodüktör Jax Jones, System.Inc ve Stefflon Don ile güçlerini yeni bir dans şarkısı için birleştiriyor. Şarkı Jax Jones’un güçlü bas ritmi ile Stefflon Don’ın rap ve dansını birleştirerek dans kulüplerine hazır bir ritim yaratıyor. Şarkı için Jax Jones şunları söyledi: “System.Inc ile ortak ilgi alanlarımız için bir araya geldik ve birkaç hafta önce bu parçayı ortaya çıkardık. Steff’e dinlettiğimde çok beğendi. Ertesi gün stüdyoya gittik sözleri ve vokalleri hazırladık. Steff’in rap ve şarkıyı bir araya getirişi harikaydı.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.