DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,0937 -0.11%
ALTIN 2.296,590,85
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Moof Dijital’in 2022 Yılı Hedefi Global Pazar

Moof Dijital’in 2022 Yılı Hedefi Global Pazar

ABONE OL
Ocak 18, 2022 11:00
Moof Dijital’in 2022 Yılı Hedefi Global Pazar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda büyük bir yükselişe geçen dijital pazarlama, sektöre yatırım yapan markalar kadar hizmet veren ajansları atağa geçirdi. Avrupa’da 14 ülkede dijital reklam yönetimi yaptıklarını belirten MooF Dijital Reklam Ajansı Kurucusu Yasin Kaplan, “Markaların dijital pazarlamaya gösterdiği yoğun ilgi ile artan müşteri sayımız çalışan sayımızı da 2’ye katladı. Ajans olarak ciromuzu yüzde 48 artırdık. 2020’de 50’den fazla müşteriye hizmet verirken 2021’de bu sayımızı 80’e çıkardık. Yönettiğimiz bütçe miktarı da 47 milyon TL’e ulaştı. 2022’de reklam yatırımlarının artmasıyla yüzde 60 büyüme öngörüyoruz. İç pazarın yanı sıra global pazarda da ilerlemek birincil görevimiz olacak” dedi. 

2008 yılında Kayseri’de Erciyes Üniversite Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kurulan MooF Dijital Reklam Ajansı, şuanda İstanbul’da 2 ofisiyle hizmet veriyor. Pandemi ile birlikte artan dijital pazarlama yatırımları ile atağa geçen MooF Dijital, 2021 yılında yüzde 48 büyüme gerçekleştirdi.  

Turizmden sağlığa gayrimenkulden giyime kadar birçok sektöre hizmet verdiklerini belirten MooF Dijital Reklam Ajansı Kurucusu Yasin Kaplan, “Markalarımıza performans odaklı, bilinirlik ve itibar kazandırma noktasında hazırladığımız stratejiler ve kullandığımız reklam teknolojileri sayesinde kısa sürede hedeflerine ulaşmasına destek oluyoruz. Teknolojinin hayatımızın odağına girmesiyle birlikte dijital pazarlamaya yatırım yapan markaların sayısı arttı. Markaların sayısı ve bütçeleri artarken, hizmet veren ajanslar için de büyüme kaçınılmaz oldu. MooF Dijital olarak 2021 yılında müşteri sayımızı 80’e çıkararak, istihdamı sayımızı da 2 katına çıkardık. Yönettiğimiz bütçe miktarı 47 milyon TL’e ulaştı” dedi. 

14 yıldan bu yana gelişen reklam teknolojilerini ve yeni reklam modellerini takip ederek hizmet verdiği markaların reklam performansını en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen MooF Dijital Reklam Ajansı, Türkiye’nin önde gelen onlarca firmasına hizmet veriyor. Müşteri porföyünde Casper, Beta Tea, Anatolia Home, Nona Butik, Kaya Sisters, Beyaz Butik, Cerrahi Hastanesi, Beck Çanta, Yeşilay, Barbie, Letoon, Amerikan Kültür, Euromart, Ns Sposa ve Navlungo gibi markaları bulunduran MooF Dijital, 2022’de yüzde 60 büyüme hedefliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.