DOLAR 32,3485 0.29%
EURO 35,1416 -0.01%
ALTIN 2.307,361,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Düdüklüde Kıymalı Bamya" Yenişehir'de sahnelenecek

“Düdüklüde Kıymalı Bamya" Yenişehir'de sahnelenecek

ABONE OL
Ocak 10, 2023 14:33
“Düdüklüde Kıymalı Bamya" Yenişehir'de sahnelenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Rotary Kulübü Tiyatro Grubu’nun iki perdelik komedi tiyatro oyunu “Düdüklüde Kıymalı Bamya”Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Rotary Kulübü iş birliğiyle Yenişehir Belediyesi  Akademi Salonu’nda sahnelenecek.

Mersin Yenişehir Belediyesi vatandaşları sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarıyla da iş birliği yapan Yenişehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle kente hareketlilik kazandırıyor.  Yenişehir Belediyesi, Mersin Rotary Kulübü ile birlikte Antalya Rotary Kulübü Tiyatro Grubu’nun sahneleyeceği “Düdüklüde Kıymalı Bamya” tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. İki perdelik komedi oyunu 13 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Yenişehir Belediyesi Akademi Salonu’nda sahnelenecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mersin Rotary Kulübü Başkanı Berdan Doğan da tüm sanatseverleri oyunu izlemeye davet etti.

Mehmet Baydur’un kaleme aldığı, Kutsal Kaynak’ın yönetmenliğinde sahnelenecek “Düdüklüde Kıymalı Bamya” yaygınlaşan dedikodu ve eğitimsiz toplum kültürünü eleştirirken bunlara karşı olanların ötekileştirilmesini sorguluyor. Oyunda sabah kahveleri, fal tutkuları ve içi boş anlamsız sohbetleriyle küçük burjuva kadınların duyarsızlıkları, komik bir bakış açısı ile ele alınıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.