DOLAR 32,3297 0.24%
EURO 35,0672 -0.18%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22832300,63%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dört tarafı müzikle çevrili bir adada, eğlencesi Kendine Has festival! Kendine Has Babylon Soundgarden 24 – 25 Haziran'da!
  • Haber Spot
  • Teknoloji
  • Dört tarafı müzikle çevrili bir adada, eğlencesi Kendine Has festival! Kendine Has Babylon Soundgarden 24 – 25 Haziran'da!

Dört tarafı müzikle çevrili bir adada, eğlencesi Kendine Has festival! Kendine Has Babylon Soundgarden 24 – 25 Haziran'da!

ABONE OL
Mayıs 10, 2023 12:50
Dört tarafı müzikle çevrili bir adada, eğlencesi Kendine Has festival! Kendine Has Babylon Soundgarden 24 – 25 Haziran'da!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendine Has’ın sunduğu Babylon Soundgarden, Pozitif deneyimi ile 24- 25 Haziran’da yeniden Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleşiyor. Eğlencesi kendine has festival “Kendine Has Babylon Soundgarden” iki gün boyunca Yapı Kredi bomontiada’nın dört tarafını hem müzik hem de birbirinden farklı deyimlerle dolduracak. Müzik sahnesinin öne çıkan isimlerini ve özel performansları bir araya getirerek müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan “Kendine Has Babylon Soundgarden”ın detaylı programı ve biletleri şimdi Biletix ve Mobilet’te satışta.

1999 yılından bu yana yerli ve yabancı binlerce sanatçıyı müzikseverlerle buluşturan Babylon, Kendine Has Babylon Soundgarden ile bir kez daha Yapı Kredi bomotiada’nın dört bir yanını müzikle doldurmaya hazırlanıyor. Gerçekleştirildiği her sene müzikseverler tarafından ilgiyle takip edilen festival Kendine Has Babylon Soundgarden, 24-25 Haziran tarihlerinde müzikseverlerle buluşacak. İki gün boyunca katılımcılar müziğin yanı sıra birbirinden farklı aktiviteleri deneyimleme fırsatı bulurken, festivale özel hazırlanmış menülerin tadını çıkarma imkânı da bulacak. 

İki güne yayılacak festival boyunca Athena, Melike Şahin, Can Bonomo, IslandmanAga B, Kolektif İstanbul, Deli Bakkal, Bahr, Su SoniaYalnayak ve Efza müzikseverlerle buluşacak. Turkish Edits, Radyo Eksen DJ’leri (Gülşah Güray, Güven Yıldız, Gülşah Turgut, Nikki Wild), Eray Düzgünsoy ve Undomondo ise Babylon ve avludaki keyifli DJ set’leriyle festival ruhunu gün boyu sürdürecek.

İki gün boyunca dört tarafı müzikle çevrilecek Yapıkredi bomontiada’da Pozitif deneyimi ile gerçekleştirilecek Kendine Has Babylon Soundgarden’ın biletlerine şimdi Biletix ve Mobilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

24 Haziran Cumartesi

Athena 

Can Bonomo

Aga B – Deli Bakkal – Yalnayak 

Efza – Turkish Edits

Eray Düzgünsoy

 

25 Haziran Pazar

Melike Şahin

Islandman 

Kolektif İstanbul

Bahr – Su Sonia

Radyo Eksen DJ’leri: Gülşah Güray, Güven Yıldız, Gülşah Turgut, Nikki Wild

Undomondo

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.