DOLAR 32,3184 0.2%
EURO 35,1263 -0.02%
ALTIN 2.291,160,61
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Topaloğlu, Kemiad Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
  • Haber Spot
  • Gündem
  • Başkan Topaloğlu, Kemiad Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Başkan Topaloğlu, Kemiad Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

ABONE OL
Ocak 18, 2022 16:20
Başkan Topaloğlu, Kemiad Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği’nin (KEMİAD) yönetim kurulu toplantısına katıldı.
KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, Kemer’deki turizm sektöründeki son gelişmeler, projeler ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili genel konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Topaloğlu ayrıca yeni üyeler Okay Çelik, Koray Cankara, Cem Acar, Ali Cenk Yorulmaz’ı da kutlayarak başarı dileklerini iletti.
Başkan Topaloğlu, toplantıda alınan kararların Kemer’e hayırlı olması dileklerinde bulunarak, Kemer’e yapılacak olan faydalı her projeye Kemer Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
KEMİAD Başkanı Sönmez ise 21-23 Ocak tarihleri arasında KEMİAD tarafından yapılacak olan 2. Kemer Açık Masa Tenisi Festivaline desteklerinden  dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.