DOLAR 32,3518 0.3%
EURO 35,1294 -0.06%
ALTIN 2.307,721,34
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazar Hayati İnanç Bayrampaşalı’lar İle Buluştu

Yazar Hayati İnanç Bayrampaşalı’lar İle Buluştu

ABONE OL
Aralık 9, 2021 18:00
Yazar Hayati İnanç Bayrampaşalı’lar İle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Eğitimci Yazar Hayati İnanç, Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, Bayrampaşalı vatandaşlar ile buluştu. ‘Gençlerle Baş Başa’ temalı buluşmada şiir okuyan ve birbirinden ilginç anekdotlar anlatan İnanç büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılan Başkan Atila Aydıner, “Keyifli sohbeti için kıymetli hocamız Hayati İnanç’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
BİZ BU SOHBETİ ÇOK SEVDİK”
Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Eğitimci Yazar Hayati İnanç Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Bayrampaşalı’lar ile buluştu. ‘Gençlerle Baş Başa’ temalı buluşmada şiir okuyan ve birbirinden ilginç maneviyat dolu anekdotlar anlatan İnanç büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılan ve İnanç’a çiçek takdim eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner,  “Keyifli sohbeti için kıymetli hocamız Hayati İnanç’a teşekkür ediyorum. Biz Bayrampaşalı’lar bu sohbeti çok sevdik” dedi.
SEVİMLİ KEDİ RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Öte yandan, Hayati İnanç’ın konuşma yaptığı sırada sahneye çıkan ve rahat tavırları ile dikkat çeken sevimli kedi salonda renkli görüntüler oluşturdu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.