DOLAR 32,3415 0.18%
EURO 35,1451 -0.13%
ALTIN 2.240,45-0,12
BITCOIN 2032344-7,93%
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

ABONE OL
Aralık 5, 2021 19:52
Tanıtım Yazısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tanıtım Yazılarının Olmazsa Olmazları

Tanıtım Yazısı, bir ürün ya da hizmetin tanıtılması amacıyla yazılan ve içeriğinde birçok öğe barındıran yazıdır. Buradaki amaç, tamamen pazarlamak istenilen ürünün ya da dediğimiz gibi hizmetin ulaşacağı kitleye uygun gereçler ile tanıtılmasından başka bir şey değildir. Kaliteli içerikler barındırması da tabii ki bu yazılarda önemli bir yer tutar. Artık günümüzde birçok çalışma ortamı dijital ağlara taşınmış olup, bu anlamda iyi yazılmış olan bir Tanıtım Yazısı, sahibine çok şey katacaktır. Bir sen sitesi aracılığıyla yapılacak olan bu işlemlerde önemli olan diger konu ise okuyucunun anlayacağımdır dille yazılmasıdır. Bu sayede okuyucu bireyler yazıyı okurken sıkılmadan okumaya devam eder ve sonuna kadar yazıyı okuyup bitirebilirler. Aksi bir durumda ise kendinizden de pay bulabileceğiniz gibi uzun yazılar çoğu kimsenin okumadan geçtiği yazılardır. Tüm bu anlatılanlar ileriki kısımda daha net bir şekilde anlatacağımız Backlink Alma açısından da önemli bir yere sahiptir. Sitenize Backlink Alma anlamında ücretli faydalanmak için Backlink Fiyatları hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Yazıya Nasıl Başlanmalı ?

Tanıtım Yazısı, dediğimiz gibi okuyucusunu sıkılmadan okuyacağı şekilde ve akıcı olmalıdır. Okuyacak olan kimse yazıyı okudukça ihtiyacı olan bilgiyi almalı ve bundan tatmin olmalıdır. İlk olarak Tanıtım Yazısı, dikkat çekici bir başlığa sahip olmalıdır. Çünkü okuyucuda başlığın önemi büyüktür. Bundan dolayı başlık kısmında özellikle de anahtar kelimenin bulunması daha çekici bir yapı oluşturacaktır. Backlink Alma anlamında da bu önemli bir yere sahiptir. Tanıtım Yazısı başlığından sonra diğer önemli konu ise ilk paragraftır. İlk paragrafta sıkıcı olmayan bir koni ile daha geniş bir kitleye ulaşmak mümkündür. Yazıya konu ile ilgili görsellerin eklenmesi de konuya renk katacak ve görsellerin altına kısa tanıtım yazıları yazılması da yazıyı daha kaliteli hale getirecektir.

Backlink Alma Nedir? Nasıl Alınır ?

Backlink Alma, yani diğer adıyla geri bağlantı, bir site tarafından başka bir siteye link gönderilmesidir. Yani sizin linkinizin başka bir site tarafından kullanılarak size yönlendirme yapılmasıdır diyebiliriz. Backlink Alma konusu bireylerin kendi becerisiyle yapılabilecek bir şey olabileceği gibi, ücretli olarak alınabilecek te bir hizmettir. Backlink Fiyatları, türüne ve süresine göre değişmekle birlikte birçok firma tarafından sunulmaktadır.

Yazıyı Son Kontrolden Geçirme

Tanıtım Yazısı, editör tarafından direk olarak yayınlanabilir. Ya da en azından siz böyle olacağını düşünerek hareket edebilirsiniz. Çünkü birinci elden direk yayınlanan yazılar, site için olumsuz geri dönüşlere sebep olabilir. Fazla miktarda yazım yanlışı ya da anlarım bozukluğu olan yazılar okuyucu tarafından da sitenizin kalitesi hakkında şüphe duyulmasına sebep olabilir. Bundan dolayı Tanıtım Yazısı içeriği tamamen okuyucu kitle tarafından siteniz hakkında fikir sahibi olmasına neden olabilir. Buna da ayriyeten dikkat etmenizde fayda görmekteyiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.