DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0937 -0.11%
ALTIN 2.299,981,00
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

T-Talks’ın bu ayki konuğu Aşkım Kapışmak!

T-Talks’ın bu ayki konuğu Aşkım Kapışmak!

ABONE OL
Aralık 8, 2021 17:50
T-Talks’ın bu ayki konuğu Aşkım Kapışmak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TikTok; yeni başlattığı video serisi T-Talks’la toplumsal konulardan gündeme dair önemli başlıklara, bireysel başarı hikayelerinden kitleleleri etkileyen öykülere kadar birçok konuya farklı bir perspektif yaratmayı hedefliyor.

İlham verici bir yaratıcılığa ve neşe getirmeye odaklanan eğlence platformu TikTok, "T-Talks" adıyla gerçekleştirilen ve yolculuğunuza ışık tutan sanal sohbet serisinin ikinci ayağına davet ediyor.

 

Dünyanın önde gelen kısa video platformu TikTok, insanlık tarihinin en büyük açmazlarından biri olan aşk ve ilişkilere odaklandığı ikinci serisinde, hepimizin karşılaştığı zorlukları merkezine alıyor. 

 

En yakın arkadaşların dahi malum sorunları çözmeye yeterli olmadığı durumlar için, TikTok  ilişkilerde hakkında en çok sorulan sorulara uzmanından cevaplar alınacak.

 

T-Talks; serisinin ikinci ayağında, davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak; sağlıklı bir ilişkinin nasıl olabileceğini, ikili ilişkilerde uzun soluklu ve huzurlu bir sürecin püf noktalarını anlatırken, ikili ilişkilerdeki tıkanıklıkların nasıl çözüleceği sorusuna da yanıt verecek. 

 

Kapışmak, insanların neden bir ilişkiye ihtiyaç duyduğu sorusuna "Ölüm fikriyle daha kolay baş etmek için" yanıtını verdi ve konuya ilişkin “Bizler bu dünyaya geldiğimiz andan itibaren iki duyguyla dolarız; iyi duygular ve kötü duygular. Bir başkasıyla ilişki kurduğumuzda iyi duygularımız artmaya başlar. Bu dünyada aynı zamanda kötü duygulara sahibiz. Biliyoruz ki ölüm var. Ölümün duygusu belirsizlik olduğu için insan ne kadar çok sevgi, saygı ve hoşgörü hissederse ölüm duygusuna daha fazla tolerans geliştirebilir” dedi

#DeğişiminSesi etiketiyle ikinci serisindeki yolculuğuna devam eden TikTok, kafamızı sürekli meşgul eden ancak kendi kendimize yanıt bulamadığımız aşk ve ilişkilere dair birçok çıkmazı çözümlemeyi hedefliyor. 

 

T-Talks serisi; TikTok platformunun internette pozitiflik, yaratıcılık, mutluluk ve her şeyden önce neşe vaat eden kimliğini temel alarak ortaya çıktı. İlk bölüm, izleyicilerle bağlantı kurmak ve önemli bir konuya ışık tutmak için, Meme Kanseri Farkındalık ayı içinde gerçekleştirilen #UmudunSesi kampanyasıyla başlamıştı. 

 

Dünyanın dört bir yanındaki toplulukları temsil etmede kilit rol üstlenen TikTok, bu ikinci bölüm aracılığıyla sevginin ve sağlam ilişkilerin hayatımıza nasıl etki ettiğini ve dünyayı nasıl daha yaşanılabilir kıldığına odaklanacak. Bu seri ilişkiler konusunda farklı bir perspektif yaratmayı ve temelde insan ilişkilerini anlamlandırmaya çalışanlara yardımcı olmayı amaçlıyor. 

 

T-Talks serisi, platformun farklı kulvarlarda büyük başarı gösteren yaratıcılarına ışık tutuyor, içerik ekosistemini genişletiyor ve eğitici, farkındalık yaratmayı hedefleyen içeriğe ağırlık veriyor. Kullanıcılarının hayatlarına mutluluk ve değer katmayı hedefleyen TikTok aynı zamanda tüm aşk acısı çekenlere 'yara bandı' olmaya devam edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.