Kayaşehir Beyaza Büründü

Tepki Ver

Nevşehir’de uzun süredir beklenen ve dünden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı sonrasında Nevşehir Kalesi etrafındaki Kayaşehir beyaza büründü.

Nevşehir’de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışının Çarşamba gününe kadar aralıklarla etkili olması beklenirken yağış sonrasında Nevşehir’de oluşan beyaz görüntü kendisine hayran bıraktı.

Nevşehir Kalesi etrafındaki dünyanın en büyük yamaç yerleşim merkezi olarak kabul edilen ve Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Kayaşehir’de beyaz örtü ile kaplandı.

Açıldığı günden bu yana kısa sürede yüzbinlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilen Kayaşehir, drone ile havadan görüntülendi.

Doyumsuz manzarası ile fotoğraf tutkunlarının kış aylarında gözde merkezlerinden biri haline gelen Kayaşehir, kış aylarında da ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar Profili
bha Abone Tüm Yazılar

    Kullanıcıya ait herhangi bir sosyal medya veya iletişim bilgisi bulunmamaktadır.

    12097 Yazı

    Bir Yorum Yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Benzer Yazılar