İstanbul Okan Üniversitesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı’nı Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde 1500 kişinin katıldığı etkinlikle kutladı.
35 kişiden oluşan Symphstory müzikal performansı ile, 100. Yıl coşkusunu tüm salona yaşattı. Geceye siyaset ve iş dünyasından isimler, üniversitenin öğrencileri ve çalışanları katıldı. Gecede yer alan isimler arasında Oktay Vural, Erdoğan Bayraktar, Metin Kalkavan, Hasan Göğüş vardı.
Etkinlikte Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan duygularını “Bir asırlık Cumhuriyetimizi kutlarken, atılımlarıyla fark yaratan İstanbul Okan Üniversitesi de çeyrek asırlık oluyor, 25. yılına giriyor. 25 yıl önce bu güzel ülkeye borcumuzu ödemek, iş dünyasındaki uluslararası tecrübemizi bu ülkenin çocuklarına aktarmak için İstanbul Okan Üniversitesi’ni kurduk” sözleriyle paylaştı. Bekir Okan konuşmasını “Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda da Atatürk’ün izinden gitmeye, Cumhuriyet değerlerinin önemine dikkat çekmeye devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Atatürk!” sözleriyle bitirdi.
Performansın ardından Symphostory’nin maestrosu Anıl Edebale’ye teşekkür çiçeğini Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Işıl Okan Gülen ve Rektör V. Prof. Dr. Güliz Muğan takdim etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Tüketici elektroniği alanında adından sıkça söz ettiren TCL Electronics, global pazar araştırma şirketi OMDIA’nın son raporuna göre 2024 yılında üç önemli kategoride dünya birinciliğini elde etti. Özellikle ultra büyük ekran televizyonlar, Mini LED TV’ler ve Google TV segmentlerindeki üstün performansı, TCL’i bu alanda lider konuma taşıdı.
Galaxy S24 ve Fold 6’da Kritik Hata: One UI 7 Güncellemesi Geçici Olarak Durdu