DOLAR 32,3417 0.24%
EURO 35,1656 0%
ALTIN 2.303,181,14
BITCOIN 22896112,89%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hopi, Türkiye’nin En İnovatif 50 Şirketi’nden biri seçildi
  • Haber Spot
  • Ekonomi
  • Hopi, Türkiye’nin En İnovatif 50 Şirketi’nden biri seçildi

Hopi, Türkiye’nin En İnovatif 50 Şirketi’nden biri seçildi

ABONE OL
Aralık 10, 2021 12:10
Hopi, Türkiye’nin En İnovatif 50 Şirketi’nden biri seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin yenilikçi mobil sadakat ve alışveriş uygulaması Hopi, Türkiye'nin En İnovatif 50 Şirketi'nden biri seçildi. Fast Company dergisi için bilişim ve finans alanlarında uzman 27 jüri üyesinin yaptığı değerlendirmede Hopi, dijital ve fiziksel alışveriş deneyimini birleştiren artırılmış gerçeklik uygulaması “Aç Kazan” ile bu ödüle layık görüldü. Oyunlaştırma yöntemiyle tasarlanan “Aç Kazan” ile alışverişte kampanya deneyimini daha eğlenceli hale getiren Hopi, bu uygulama ile 40 binden fazla ziyaret aldı ve yaklaşık 60 bin lira değerinde Paracık kazandırdı. 

İnovatif fikirlerle, eğlenceli bir deneyim platformu olacağız”

Kullanıcıların alışveriş deneyimini keyifli ve avantajlı hale getirmeyi amaçladıklarını, mobil teknolojisinin imkânlarını kullanarak inovatif bir işe imza attıklarını belirten Hopi Genel Müdürü Yalın Özcan şunları söyledi:

Aç Kazan uygulamasıyla, fiziksel gerçeklik ile sanal dünya arasında zengin bir ortamda kullanıcıların mobil etkileşimini artırmayı amaçlamıştık. Oyunlaştırma yöntemiyle sunduğumuz bu kampanyaya kullanıcıların büyük ilgisi oldu. Hopi'nin en avantajlı mobil sadakat uygulaması olmasının yanında, inovatif fikirlerle eğlenceli bir deneyim platformu olmasını da istiyoruz. Türkiye'nin En İnovatif 50 Şirketi'nden biri seçilmek motivasyonumuzu daha da artırdı. Bizi bu ödüle layık gören jüri üyelerine çok teşekkür ediyoruz

Fast Company dergisi tarafından ABD’de her yıl yayımlanan Most Innovative Companies listesi, “En İnovatif Şirketler” başlığıyla Türkiye’de de hazırlanıyor. Bu yıl aralarında Hopi’nin de yer aldığı Türkiye'nin En İnovatif 50 Şirketini belirleyen jüri üyeleri arasında İyizco CEO’su Barbaros Özbuğutu, Gratis CEO’su Bülent Gürcan, CBOT Kurucusu Çiler Ay, Multinet UP CEO’su Demirhan Şener, SabancıDx CEO’su Doğuş Kuran, Lenova Türkiye Genel Müdür’ü Emre Hantaloğlu, TFI Tab Gıda Yatırımları CIO’su Erman Karaca, IGA CDO’su Ersin İnankul, Kariyer.net CEO’su Fatih Uysal, Bilkom CEO’su Fikret Ballıkaya, Yıldız Holding CIO’su Gül Erol, HPE Türkiye CEO’su Güngör Kaymak, Tam Finans CEO’su Hakan Karamanlı, Facebook Türkiye Ticari Direktörü İlke Çarkçı Toptaş, NGN Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su İnanç Erol, TÜBİSAD Başkanı Levent Kızıltan, Koç Sistem CEO’su M. Ali Akarca, Softtech Genel Müdürü M. Murat Ertem, Koç Holding BT Koordinatörü Oğuz Sezgin, Doğuş Teknoloji CEO’su Semih İncedayı, Inspark CEO’su Serdar Susuz, Tiko Kurucusu Sina Afra, Netaş CEO’su Sinan Dumlu, SC Danışmanlık Kurucusu Soner Canko, IBM Türkiye Genel Müdürü Volkan Sözmen, Alibaba Türkiye CEO’su Yaman Alpata, Wtech Başkanı Zehra Öney de yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.