Dizi ekibi galada büyük bir davetli topluluğu eşliğinde dizinin ilk iki bölümünü izledi, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Reyan karakterini canlandıran Meryem Uzerli “Reyan evliliğinde bazı sıkıntılar yaşıyor. Yeni bir aşk yaşamaya başlıyor ve kendi duygularına karşı savaşıyor. Çok heyecanlı, çok dram dolu bir dizi; çok güldüğümüz anlar da var. Ekipçe çok heyecanlıyız, bu galayı 1.5 yıl bekledik” dedi.
Burak Berkay Akgül “Canlandırdığım Uzer sıra dışı bir karakter. Uzer gibi insanları çok görmüyoruz, fark etmiyoruz ama onların dünyası bambaşka; bunu bölümler ilerledikçe göreceğiz” diye ekledi.
Zafer Algöz ise “Benim için enteresan bir deneyimdi, hayatımda ilk kez bir aşçıyı oynadım. Hepimiz oynarken çok zevk aldık, bize verilen rollerin hakkını vermeye çalıştık. Umut ediyorum ki dizimizi izleyenler zevk alır” dedi.
Dizide Burak Berkay Akgül’ün canlandırdığı Uzer’in annesi rolünde izlediğimiz Şevval Sam de “Ben sınırları zorlamayı seven bir oyuncuyum. Yaşlı, ölmek üzere olan bir kadını canlandırıyorum” dedi.
Hikâyesiyle çok konuşulacak MEDYAPIM imzalı “RU”, 38 yaşındaki Reyan ile 18 yaşındaki Uzer’in sıra dışı aşkını konu alıyor. MEDYAPIM imzalı “RU”nun yaratıcısı olan Taylan Yapıcı, senaryoyu Yeşim Çıtak’la birlikte kaleme aldı. Dizinin yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan, yönetmenliğini Bahadır Karataş ve Burak Çaldır üstleniyor. Çekimleri Urla’da gerçekleştirilen dizi 8 bölümden oluşuyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Tüketici elektroniği alanında adından sıkça söz ettiren TCL Electronics, global pazar araştırma şirketi OMDIA’nın son raporuna göre 2024 yılında üç önemli kategoride dünya birinciliğini elde etti. Özellikle ultra büyük ekran televizyonlar, Mini LED TV’ler ve Google TV segmentlerindeki üstün performansı, TCL’i bu alanda lider konuma taşıdı.
Galaxy S24 ve Fold 6’da Kritik Hata: One UI 7 Güncellemesi Geçici Olarak Durdu