DOLAR 32,5804 0.03%
EURO 34,9330 0.08%
ALTIN 2.434,950,21
BITCOIN 21723700,20%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat

ABONE OL
Ocak 18, 2022 22:30
Evden Eve Nakliyat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evden Eve Nakliyat sektörü günümüz teknolojisine ayak uydurmuş ve oldukça gelişmiş bir sektör haline gelmiştir. Çünkü bu alanda o kadar çok ihtiyaç ortaya çıkmıştır ki bu durum kaçınılmaz olmuştur. Bununla birlikte durumdan istifade etmek isteyen kötü niyetli firmalar da mantar gibi çoğalmış durumdadır. Bunları da bizim gibi işini dürüstlükten ödün vermeden yürüten firmalardan ayırt etmeniz gerekir. Ülkenin her yerine ulaşım sağlayan firmamız, kurumsallık yolunda da önemli adımlar atmış durumdadır.

Evden Eve Nakliyat başta olmak üzere sizlere oldukça geniş bir ağda hizmet sunmaya devam ediyoruz. Hizmet alanımızı bu denli genişletmiş olmamız, sizlerin avantajına olmuştur. Seçeneklerin artması sonucu her konuda eşya taşıması için bizlere başvurabilirsiniz.

Ücretsiz Ekspertiz Hizmetimiz

Firmamızın sizlerin memnuniyetini sağlamak adına yürüttüğü nakliyat hizmetleri elbette ki bir plân ve program doğrultusunda yapılmaktadır. Bunun için de olmazsa olmazlarımızdan ekspertiz hizmetimizi sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz. Bizi arayan her müşterimize ilk olarak ekibimizi yönlendiriyor ve eşyalarınızın taşınması ile ilgili bu sayede bilgi topluyoruz. Bu bilgiler ışığında da nakliyatın gidişatına yok veriyoruz. Burada , bulunan eşya miktarı, iki adres arası mesafe ve taşıma esnasında kaç personelin görev alacağı gibi konular önem taşımakta ve nakliyat ücreti de buna göre belirlenmektedir.

Eğer sizlerle anlaşma sağlarsak ta bir fiyat belirleyip, anlaşma sağlanması halinde nakliyatın başlatılacağı gün için bir randevu oluşturuyoruz.

Taşıma İşlemleri

Ekspertiz ile ortaya koyulan plan sayesinde nakliyat işlemleri de oldukça kolay bir şekilde ilerler. Çünkü basından sonuna kadar izlenecek yol belirlenmiştir. Hatta nakliyatın kaç saat süreceğine dair bile size bir fikir verebiliriz. Tecrübeli elemanlarımız yıllardır yaptığı iş için oldukça bilgi birikimine sahiptir. Hangi eşya nasıl ambalaj yapılır ve nasıl taşınırsa en doğru şekilde taşınmış olur gibi bilgilere fazlasıyla sahiptirler. Bundan dolayı da ustalıkla ambalaj yaptıkları eşyaları özenle araca yerleştirirler. Araca yerleştirme konusunda da deneyimli elemanlarımız gittiği adreste ilk inmesi gereken eşyayı en son yerleştiririz ki sonrasında sorun çıkmasın. Ayrıca yüksek katlı binalar için hidrolik asansörümüzü de devreye sokarız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.