DOLAR 32,3767 0.17%
EURO 34,9961 -0.27%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 2263885-0,80%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emirates, APEX Official Airline Ratings™ Ödüllerinde Dünya Çapında Havayolu Seçildi
  • Haber Spot
  • Gündem
  • Emirates, APEX Official Airline Ratings™ Ödüllerinde Dünya Çapında Havayolu Seçildi

Emirates, APEX Official Airline Ratings™ Ödüllerinde Dünya Çapında Havayolu Seçildi

ABONE OL
Aralık 10, 2021 13:30
Emirates, APEX Official Airline Ratings™ Ödüllerinde Dünya Çapında Havayolu Seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emirates, APEX Official Airline Ratings™ ödüllerinde Dünya Çapında Havayolu seçilerek tüm APEX Yolcu Seçimleri ödüllerinin başında yer alan bu yeni ödül kategorisinde, bu ödülü alan ilk havayolundan biri oldu. Ayrıca, Emirates bir kez daha APEX tarafından Beş Yıldızlı Havayolu seçildi ve bu yıl sektörün en büyük fiziksel katılımlı etkinliği olan APEX/IFSA Ödül Töreni'nde APEX Passenger Choice Award® En İyi Eğlence dalında dördüncü kez ödüle layık görüldü.

Yates and Partners ile geliştirilen yeni "Dünya Çapında Havayolu" ödülü, havayolunun sadece hizmet ve ürünlerini değil aynı zamanda sağlık ve güvenlik ile sürdürülebilirlik çalışmalarını da dikkate alması açısından benzersiz olup günümüzde yolcularının beklentilerini ve havayolu sektörünün odaklandığı kilit alanları yansıtıyor.

Tüm APEX ödüllerinde olduğu gibi, "Dünya Çapında Havayolu" ödülü de bir milyondan fazla yolcunun bağımsız olarak doğrulanan ve denetlenen puanlarına göre belirleniyor.

 

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark şu açıklamalarda bulundu: "Onur duyduğum ve büyük önem verdiğim bu ödül, yeni bir zirve olan APEX Dünya Çapında Havayolu olmamızı sağlayan dünya çapındaki Emirates ekibinin olağanüstü çalışmalarını onurlandırıyor. Bu ödül Emirates çalışanlarının güvenli seyahatler gerçekleştirmek, sürdürülebilirlik inisiyatiflerini arttırmak ve en yüksek hizmet standartlarını sunmak için bitmez tükenmez bir enerjiyle çalışmalarının eseridir. Dünya Çapında olma yarışının sektörümüzde çok önemli bir rol oynayacağına ve daha iyi bir dünya için sürdürülebilirliğe daha fazla odaklanmaya yardımcı olacağına inanıyorum. Emirates ailesinin tüm üyeleri adına, APEX Dünya Çapında kategorisinde yer alan ilk havayollarından biri olmaktan gurur duyuyoruz."

 

APEX İcra Kurulu Başkanı Joe Leader yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Emirates'in yolcu deneyimi açısından gerçekleştirdiği ve sürekli devam eden yenilikler tüm çalışmalarına nüfuz ediyor. Olağanüstü hizmet, lider IFEC çözümleri, mükemmel sağlık ve güvenlik uygulamaları ile yeni yakıt tasarruflu uçak siparişleri, bir APEX Dünya Çapında Havayolu olan Emirates'te önem verdiğimiz değerlerin altını çiziyor.

 

Modern ve yakıt tasarruflu uçakların kullanılması, Emirates'in iş modelinin ve havayolunun yolcu konforuyla birlikte çevresel etkiyi azaltma taahhüdü için gerçekleştirdiği sürekli ve multi milyar dolarlık yatırımların daima merkezinde yer almıştır. Emirates, ayrıca operasyonlar açısından elverişli olan durumlarda yakıt tüketimini ve emisyonları azaltmak için aktif bir şekilde yollar araştıran ve uygulayan kapsamlı bir yakıt verimliliği programına sahiptir. Havayolu, kısa bir süre önce gerçekleşen Dubai Havacılık Fuarı'nda GE Havacılık ile GE90 motorlarına sahip Emirates Boeing 777-300ER uçağının 100 Sürdürülebilir Uçak Yakıtı (SAF) kullanarak test uçuşu gerçekleştireceği bir program geliştirmek için bir anlaşma imzaladı. Emirates ayrıca Dünya Ekonomik Forumu tarafından kurulan Clean Skies for Tomorrow koalisyonu üyesi olmaktan gurur duyuyor. 

 

Emirates, pandemi ortamında yolculara seyahat sektöründe güveni geliştirmek için pek çok girişimle birlikte sektöre liderlik etti. Bu kapsamda, tüm yolculara ücretsiz COVID-19 sağlık sigortası sunan ilk havayolu oldu, iade süreçlerini hızlandırdı, cömert iptal ve rezervasyon yenileme politikaları sundu ve yolcu sadakat programı üyelerinin statülerini ve millerini korumalarına yardımcı oldu. Gelişmiş hijyen protokollerine ek olarak, Emirates sağlık ve güvenliği artırmak ve yolcuların seyahatini kolaylaştırmak için çeşitli öncelikleri hayata geçirdi. Bu öncelikler çerçevesinde IATA Travel Pass'i global uçuş ağı genelinde hayata geçirmek için üye olan ilk havayolu oldu ve işlemlerin sorunsuz şekilde tamamlanması ve temassız bir havalimanı deneyimi için merkezi Dubai’de gelişmiş biyometrik teknolojisi kurulumunu hızlandırdı.

Emirates'in imzasını atmış olduğu hizmet ve ürünleri yolcu kazanımına devam ederken tüm kabin sınıflarındaki yolculara mükemmel deneyimler sunuyor. Havayolu, geçtiğimiz ay donanım yenilemesi programı için önemli bir yatırım yaptığını duyurdu. Program kapsamında havayolunun modern geniş gövdeli uçaklarından 105 tanesi Ocak 2020'de ilk kez piyasaya sürüldüğü günden beri çok büyük bir popülarite kazanan en yeni Premium Ekonomi ürünü ile donatılacak.

 

Boeing 777 Gamechanger uçağın sektörde bir ilk olan tamamen kapalı özel süitlerinden Emirates A380'deki ikonik Shower Spa ve Lounge alanlarına kadar, Emirates yolcuları yerden 40 bin feet yükseklikte en iyi avantajlarla seyahat ediyor. Emirates'in ice uçak içi eğlence sistemi tüm kabin sınıflarındaki yolculara gişe rekorları kıran filmlerden popüler dizilere ve belgesellere kadar 4500'den fazla kanalda çeşitli seçenekler sunuyor. Yolcular ayrıca kişiye özel bir deneyim için uçuş öncesi Emirates uygulamasından kendi müzik çalma listelerini oluşturarak uçağa bindiklerinde bu listeyi ice sistemine senkronize edebiliyorlar. Emirates'in ödüllü uçak içi menüsü ise altı kıtada 120'den fazla şehirden seyahat eden yolculara her damak tadına uygun lezzetler sunuyor.

 

APEX Official Airline Ratings™ dünyada havayolu firmalarını tamamen onaylı yolcu geri bildirimlerine göre puanlayan ilk derecelendirme programıdır. Bu program kapsamında, havayolu şirketleri, Küresel Havayolu Şirketleri, Büyük Havayolu Şirketleri, Bölgesel Havayolu Şirketleri ve Düşük Maliyetli Taşıma Şirketleri olmak üzere dört kategoriye ayrılıyor. Concur® şirketine ait dünyanın en yüksek puanlı seyahat organizasyon uygulaması TripIt® ile yapılan ortaklık sayesinde, sektörde bir ilk olan ödül kategorisi tarafsız yolcu geri bildirimlerine dayanıyor. Dünya çapında yaklaşık 600 havayolu şirketi tarafından gerçekleştirilen bir milyonu aşkın uçuş ağı, yolcular tarafından puanlandı ve kurum dışı bir profesyonel denetim şirketi tarafından bağımsız bir şekilde onaylandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.