Çankırı Bölgesi “Ezanı Güzel Okuma Yarışması” Ilgaz’da Gerçekleşti

Tepki Ver

Çankırı il ve ilçelerinde İmam Hatip Lise ve Ortaokulları Arası “Ezanı Güzel Okuma Yarışması” Ilgaz’da Yapıldı.

İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program akabinde jüri üyeleri tarafından yapılan kura çekme ve kura sonucuna göre öğrencilerin Ezan Okuması ile başladı.

Ilgaz Belediyesine ait Çok Amaçlı Gösteri ve Konferans Salonunda icra edilen programda açılış konuşmasının ardından yapılan yarışmada, din görevlilerinden oluşan jüri, Çankırı bölgesinde Kurşunlu, Şabanözü, Orta, Çerkeş ve Çankırı Merkez İmam Hatip Ortaokul ve Liselerinden gelen öğrencileri, ezan okuyuşlarına göre değerlendirdi ve kriterlere göre puanladı.

Kaybedeni olmayan bu yarışmada puanlama sonucunda yapılan sıralamada;

Ortaokullar arasında dereceye giren

1. Alican Bayramoğlu,

2. Yiğit Efe Çandik,

3. Faik Enli olurken

 

Liseler arasında ise dereceye giren

1. Mustafa Mert Meriç

2. Seyit Ali Kaçar

3. Yusuf Keskinci oldu.

 

Ilgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğü ve Ilgaz Belediyesinin ev sahipliğindeki etkinlik hatıra fotoğrafı çekilerek sonlandırıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar Profili
bha Abone Tüm Yazılar

    Kullanıcıya ait herhangi bir sosyal medya veya iletişim bilgisi bulunmamaktadır.

    12097 Yazı

    Bir Yorum Yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Benzer Yazılar