DOLAR 32,5875 0.34%
EURO 34,8030 0.15%
ALTIN 2.507,500,94
BITCOIN 21025882,15%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Candan Erçetin Yılbaşında Jolly Joker Private’da Sahne Alacak

Candan Erçetin Yılbaşında Jolly Joker Private’da Sahne Alacak

ABONE OL
Aralık 13, 2021 15:20
Candan Erçetin Yılbaşında Jolly Joker Private’da Sahne Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Jolly Joker Private, boğaza nazır manzarasıyla, özel lezzetleriyle, aynı zamanda kaliteli müzik ve eğlencesiyle yılbaşını özel kılmak isteyenleri bekliyor. Jolly Joker Private, sesi, şarkıları, duruşu ve performansıyla çok sevilen Candan Erçetin eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi sunuyor.

 

 

Tüm detayları özenle düşünülen ve tasarlanan Jolly Joker Private, yeni ambiyansında misafirlerine yılbaşı programıyla unutulmaz bir gece yaşatmayı amaçlıyor. Boğazın eşsiz manzarasında müzik ziyafetini şefin mutfağından özel lezzetlerle bir arada sunan Jolly Joker Private, yeni yılı Candan Erçetin’in muhteşem konseri ve sahne performansı ile karşılıyor. Kaliteli hizmet anlayışını en üst seviyede sunan Jolly Joker Private, yeni yılda da sevdikleriyle birlikte gönülleri mest edecek eğlence dolu bir yılbaşı yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor.

 

Yılbaşına özel menü 

 

Müzik tutkunlarına ve kaliteli deneyim arayanlara hitap eden Jolly Joker Private yılbaşını özel hazırladığı menüsü ile de farkını ortaya koyuyor. Bilinen lezzetlere farklı dokunuşlarla oluşturulan zengin menüsünde başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlı seçeneklerini barındırıyor. Başlangıcında füme et ve peynir tabağı,  pancarlı ve sade somon gravlax, çıtır soğanlı yeşil mercimek fava, kuru incir ve sumak ekşisi ile caciotta keçi peyniri, rezeneli karides kokteyl, fesleğenli domatesli patlıcan küpleri, antep fıstıklı girit ezmesi, zeytinyağlı enginar üzerinde balkabağı tarator ve ezine peyniri gibi geniş bir seçki sunan menüde ara sıcak olarak kızılcık sos ile servis edilen tarçınlı ekşi elma püresi üzerine ördek etli arancini ve nar taneli domatesli roka servis ediliyor. Ana yemek olarak üç ayrı opsiyonun yer aldığı menüde sütlü kereviz kreması, mini sebzeler ve kestaneli sos ile servis edilen ızgara dana bonfile, kereviz püresi, mini sebzelerin eşlik ettiği fesleğen ile kaplanmış safranlı chardonnay sos ile servis edilen somon veya mini sebzeler, crambary sos ile servis edilen kuru meyveli hindi sarma yanında iç pilav sunuluyor. Gecenin ruhuna yakışır olarak hazırlanan tatlı tabağında ise; taze çilek ve kaymak ile servis edilen çıtır balkabağı, fıstıklı burma, incir dolması, sultan kadayıfı gibi birbirinden keyifli lezzetler yer alıyor. Mevsim meyvelerinin de yer aldığı menü de gece yarısından sonra çorba servisi ile sona eriyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.