DOLAR 39,9885 0.31%
EURO 46,8705 -0.26%
ALTIN 4.282,980,21
BITCOIN 4319181-0,47%
İstanbul
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyük ilgi gösterilen Hürriyet’in kuponlu kitap kampanyası   yeniden okurlarıyla buluşuyor

Büyük ilgi gösterilen Hürriyet’in kuponlu kitap kampanyası yeniden okurlarıyla buluşuyor

ABONE OL
Ocak 5, 2022 13:50
Büyük ilgi gösterilen Hürriyet’in kuponlu kitap kampanyası   yeniden okurlarıyla buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hürriyet Kitap eserlerini okuyucularıyla kuponla ve ücretsiz olarak buluşturan Hürriyet, kampanyaya okuyucuların gösterdiği yoğun talep nedeniyle ikinci kez kupon dönemini başlattı. Okuyucuların seçenekler arasından istediğini tercih edebileceği kampanya kapsamında ilk kupon 5 Ocak’ta Hürriyet’te olacak.

 

Okumayı, araştırmayı, öğrenmeyi seven Hürriyet okurları için gazete, kupon kampanyasını yeniden hayata geçiriyor. 5 Ocak Çarşamba tarihinde başlayacak olan kampanya kapsamında okurlar, günlük Hürriyet gazetelerinin içerisinde bulunan kuponları 10 gün boyunca biriktirip Hürriyet Kitap’tan seçeceği bir kitabın sahibi olacak. 

Gezi, biyografi, sağlık, çocuk gelişimi, kişisel gelişim ve çocuk kitapları olmak üzere çeşitli kategorilere ait kitaplardan seçim yapma hakkı kazanacak olan okurlar 10 adet kupon fotoğrafını 0549 743 46 61 numaralı WhatsApp hattına gönderip, kupon görselini doldurarak kampanyadan faydalanabilecek. 

“Çok Gezenti-Boş Dünya”, “Nasıl Star Oldular?”, “Genç ve Güzel Kalmanın 50 Yolu”, “Ün, Aşk ve Diğerleri”, “Hey Gidi Yıllar”, “Ortak Ol Zengin Ol” gibi çok sevilen Hürriyet Kitap eserlerinin dahil olduğu kampanyaya katılanların kitapları ise adreslerine ücretsiz kargoyla gönderilecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP