DOLAR 32,4974 0.14%
EURO 34,7825 0.12%
ALTIN 2.488,701,09
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bien geleneksel ‘Birlik’ toplantısında bayileri ile bir araya geldi
  • Haber Spot
  • Ekonomi
  • Bien geleneksel ‘Birlik’ toplantısında bayileri ile bir araya geldi

Bien geleneksel ‘Birlik’ toplantısında bayileri ile bir araya geldi

ABONE OL
Aralık 1, 2021 13:09
Bien geleneksel ‘Birlik’ toplantısında bayileri ile bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bien geleneksel “Birlik Toplantısı”nda yurt içi ana bayileri ile Antalya Titanic Mardan Palace otelinde bir araya geldi. Şirketin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte Bien’in 2021 yılı değerlendirmesi yapılırken, yeni yatırımlara ve Bien’in dünya markası olma yolundaki hedeflerine değinildi.    

 

Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önde gelen markalarından Bien, 27-29 Kasım tarihlerinde Antalya Titanic Mardan Palace otelinde yurt içi ana bayileri ile buluştu. 180 kişinin katıldığı geleneksel Bien Birlik Toplantısı’na şirketin üst düzey yöneticileri de katıldı. Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu yaptığı etkinlikte, ‘Birlikte çok daha güçlüyüz’ mesajı verildi. Düzenlenen toplantıda 2021 yılı değerlendirilirken, gelecek yıl gerçekleşmesi planlanan yatırım ve hedeflerle ilgili de bilgiler paylaşıldı. 

‘Yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek’

Bien Birlik Toplantısı açılış konuşmasını yapan Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, büyük ve güçlü Bien Ailesini bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. İş hayatında devamlılığa büyük önem verdiklerini ve bunun Bien’in bugünkü konuma ulaşmasında etken olduğunu belirten Nurullah Ercan, “Bien bundan sonra da yapacağı birçok yeni yatırımla büyümeye devam edecek” dedi. 

 ‘Hedefimiz bir dünya markası olmak’

Pandemi ile birlikte hem sektör hem de ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Bien Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan ise şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemlerde yapmamız gereken işimize odaklanmamız. Bien olarak üretime devam ediyor, yatırımlarımızı sürdürüyor, satışa odaklanıyor ve tedariği aksatmamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” 

‘Hayallerimiz de hedeflerimiz de büyük’

Toplantıda 2021 yılında gerçekleştirdikleri yenilikler ve yatırımlardan bahseden Pazarlama Direktörü Serkan Önem de “Bien markasının temelinde yenilik ve dönüşüm bulunuyor. Kendimizi yenilemeyi, yönümüzü ve hedeflerimizi sık sık gözden geçirmeyi seviyoruz. Bu doğrultuda 2021 yılında markamız için birçok yatırım ve marka yenileme çalışmaları yaptık. Logomuzu yeniledik ve yeni bir konumlandırma ile yeni reklam filmimizi çektik. Bununla birlikte, pazarlamada yeni iş ortaklarımızla birçok farklı paydaşımız için yeni projeler hayata geçirdik. Hayallerimiz de hedeflerimiz de büyük” dedi.

Sektöre yön verdiğimiz için gururlu ve mutluyuz’ 

Toplantıda Bien’in Banyo kategorisinin sektöre yön veren ürünlerinden bahseden Bien Banyo Genel Müdürü Hakan Günderen, “2018 yılında faaliyetlerine başlayan Bien Banyo bugün sektöre birçok yenilik ile imza atıyor. İlk antibakteriyel ürün, dünyanın en ince görünümlü klozet kapağı, sektördeki en iyi gömme rezervuar sistemi, en geniş renk ve kaplama alternatifine sahip armatür serisi ile bu kadar kısa sürede sektöre yön veriyor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz” sözlerine yer verdi. 

Bien Yurtiçi Satış Müdürleri Seçkin Gültekin ve Mutlu Erturan ise sektörün pandemi koşullarına ve kurlardaki hareketliliğe rağmen yurt içi ve perakende satışın etkisi ile iyi bir yıl geçirdiğine değinerek Bien’in yeni yatırımlar, pazarlama ve satış faaliyetleri ile metrekare bazında bir önceki yıla göre satışlarını arttıran tek marka olduğunu ifade etti.

 

Toplantıda ayrıca, seramik kategorisinde ciro bazında ilk 5 bayi ve metrekare bazında ilk 5 bayi, banyo kategorisinde ise ciro bazında ilk 5 bayi ödüllendirildi. Bayiler görüş ve önerilerini yöneticiler ile paylaştı. Etkinlik, sevilen sanatçılar Melek Mosso ve Selami Şahin’in sahne aldığı eğlenceli bir gece ile sona erdi.  

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.