DOLAR 32,5074 0.17%
EURO 34,7968 0.15%
ALTIN 2.491,771,21
BITCOIN 20601664,21%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Kocaman Lise Günlerine Geri Döndü

Başkan Kocaman Lise Günlerine Geri Döndü

ABONE OL
Aralık 10, 2021 11:50
Başkan Kocaman Lise Günlerine Geri Döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, mezun olduğu lise olan Namık Kemal Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi, anılarını tazeledi, kariyer yolculuğunu ve deneyimlerini paylaştı.

 

Göreve geldiği günden itibaren eğitime ve gençlere ayrı bir hassasiyet gösteren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ahde vefa örneği sergileyerek mezunu olduğu Namık Kemal Lisesi’ni ziyaret etti.

 

EN GÜZEL OKULLARIMIZDAN BİRİ

Başkan Kocaman öğrencilerle bir araya gelmeden önce Okul Müdürü Adem Şahinkaya’nın ev sahipliğinde öğretmenlerle sohbet etti. Öğretmenler odasında gerçekleşen ziyarette 1996 yılında Namık Kemal Anadolu Lisesi’nden mezun olduğunu belirten Başkan Kocaman “O yıllarda okul çeşitliliğimiz bu kadar fazla değildi. Burası ilimizin en güzel okullarından biridir. Buraya geldiğim için mutlu ve heyecanlıyım” dedi.

 

ARANIZDA OLMAK BÜYÜK MUTLULUK

Öğrencilerle bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Aranızda olmak harika ve heyecan verici bir duygu. Bugünlere gelmeme vesile olan başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ben de 1996 yılında bu okuldan mezun oldum, bu sınıflarda okudum. Namık Kemal Anadolu Lisesi’nden mezun olmak ayrıcalıktır. Bugünlere gelmek için hep çalıştım. Çalışmak en önemli güç ve motivasyon. Rabbim bana ilçe belediye başkanları arasında en yüksek oyla seçilerek belediye başkanı olmayı nasip etti. Bu büyük bir sorumluluk” dedi.   

 

TÜM LİSELERE GİTTİM

Belediye başkanlarının görevi sadece yol, asfalt yapmak değildir diyen Başkan Kocaman “Belediye başkanlarının asli görevi dönemin koşullarına göre öncelikli ihtiyaçları ve sorunları doğru olarak tespit etmek ve çözüm süreçlerini yönetmektir. İnsana dokunmaktır, gönüllere girmektir. Kartepe’deki tüm liselerimize gittim. Gençlerimizle konuştum, onları dinledim, ben anlattım, önerilerini ve hayallerini sordum. Aranızdan çıkan bir abiniz olarak sizlerle olmaktan çok mutluyum. Burası benim hayatımın dönüm noktasıydı. Lise dönemi hayatımızın rotasını çizdiğimiz son virajlardan biridir. ” dedi.  

 

580 ÖĞRENCİMİZ ÜCRETSİZ EĞİTİM GÖRÜYOR

Kartepe Belediyesi olarak dünyada zorunlu duruma gelen İngilizce diliyle ilgili olarak Kartepe Genç Akademi’yi kurduk” diyen Başkan Kocaman “580 öğrencimiz özel eğitim standartlarında ücretsiz İngilizce eğitimini bu merkezimizde alıyor.

HAYALLERİNİZ SİZE GELECEK

Bütün okullarımız başarılı, topluma faydalı gençler yetiştiriyor. Daha iyisi olmak sizin elinizde, ne kadar istekli olduğunuzda alakalı. Kararlı ve azimli olmak gerekir. Ama bir şeyi çok istemek yetmez. Zorluk hayatın her evresinde olabilir. Zorluğu imkansızlıkla karıştırmayın. Engeller aşılmak içindir. Bu güç içinizde olduğu sürece her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Motivasyonunuz, özgüveniz, çalışarak başarılı olduğunuzda kendiliğinden artar. Okuyun, araştırın, yabancı dil öğrenin, spor yapın, doğayı, hayvanları sevin, disiplinli ve planlı-programlı olun. Enerjiniz yükselecek. O zaman siz hayallerinize değil, hayalleriniz size gelecek.” açıklamasında bulundu.

 

KAPIM DA TELEFONUM DA AÇIK

Üzerimde emeği olan tüm öğretmenlerimi saygı ve sevgiyle, özlemle yad ediyorum. Beni gençliğime götürdünüz, ağırladığınız için teşekkür ederim. Tüm gençlerimize hayallerine kavuşacağı, vatanına, milletine değer katan, parlak bir gelecek diliyorum. Kapım da, telefonum da her zaman size açıktır” Dedi.

 

GURUR DUYDUK

Başkan Kocaman’ı ilgi ve dikkatle dinleyen Namık Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri de ziyaret için teşekkür ederken, “Bize değer verip, okulumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizi dinlemek çok güzeldi. Ufkumuza, vizyonumuza, bakış açımıza katkı sağladınız. Bize örnek oldunuz. İnşallah bizim jenerasyonumuzdan da sizin gibi kariyer yapanlar çıkar. Hem gurur duyduk, hem de motive olduk.” dediler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.