DOLAR 32,4351 0.03%
EURO 34,4773 -0.14%
ALTIN 2.486,590,16
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Tırmanışında Türkiye Şampiyonasında Yer Alacak
  • Haber Spot
  • Spor
  • Van Büyükşehir Belediyesi Spor Tırmanışında Türkiye Şampiyonasında Yer Alacak

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Tırmanışında Türkiye Şampiyonasında Yer Alacak

ABONE OL
Ocak 17, 2022 14:50
Van Büyükşehir Belediyesi Spor Tırmanışında Türkiye Şampiyonasında Yer Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Dağcılık Federasyonu Küçükler C-D-E Boulder Bölge Şampiyonasında yer alan Van Büyükşehir Belediyesinin 2 sporcusu da ilk 6 da yer alarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, birçok farklı branşta sergilediği başarılarla adından söz ettiriyor. Van’ı Türkiye geneli düzenlenen birçok yarışmada temsil eden Büyükşehir Belediyesi'nin sporcuları, son olarak Trabzon da düzenlenen Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanış Bouldering 2. Bölge şampiyonasından da başarıyla döndü. 34 sporcunun yer aldığı ve ilk altı'nın Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacağı C Kategorisinde, Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Enes Çelebi 65 puanla 3. sırada, Yasin Düğer ise 55 puanla 4. sırada mücadeleleri tamamladı.

Van'a madalya ile dönen Enes Çelebi ve Yasin Düğer, ileri bir tarihte Isparta'da yapılacak olan  Küçükler C-D-E Bouldering Türkiye Şampiyonasında kenti temsil edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.