DOLAR 32,6014 0.38%
EURO 34,8244 0.24%
ALTIN 2.502,450,74
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin geleceğini Ateş Böcekleri aydınlatacak

Türkiye’nin geleceğini Ateş Böcekleri aydınlatacak

ABONE OL
Ocak 3, 2022 19:40
Türkiye’nin geleceğini Ateş Böcekleri aydınlatacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı adayı Dr. Serdar Savaş, ülkemizin geleceği için neden Ateş Böcekleri yetiştirdiklerini açıklayarak şöyle dedi: 

 

“Türkiye’yi bir refah toplumu haline getirmenin ön şartı ileri ve tam demokratik bir düzen kurmaktır. Böyle bir demokrasi ise erdemli bireylerden oluşan toplumlar tarafından kurulabilir. Kısaca erdem-demokrasi-refah toplumu arasında doğrudan bir ilişki vardır. Erdemsiz demokrasi, demokrasisiz refah olmaz. 

 

Toplumların erdemli olmaları ancak o toplumu oluşturan bireylerin erdemli olmasıyla mümkündür. Oysaki bu konu Türkiye’nin ne eğitim süreçlerinde ne de toplumsal yaşam içinde ele alınmamakta ve önemsenmemektedir. 

 

Uzun yıllardır yürüttüğümüz çalışmalar sonucu bireylerin erdemlilik düzeyini yükseltmek üzere bir program geliştirdik. Her yaştan yurttaşımızı ücretsiz olarak düzenlediğimiz Ateş Böceği Seminerleri’ne davet ediyoruz. Bir sonraki seminer programımız 5 Ocak 2022 akşamı saat 21.00’da başlayacak olup 5 hafta sürecektir. Her çarşamba ve cumartesi akşamları aynı saatte Zoom üzerinden yapılan seminerler takribi 10 kişilik gruplar halinde düzenlenmektedir. 

 

Çalışmalarımız Türkiye’nin 30 yıl sonrasına yapılan bir yatırımdır. Toplumsal bir değişimi ve dönüşümü sağlamanın kolay ve kısa zamanda yapılacak bir yolu yoktur. Çalışmalarımıza kararlılık ve sabırla devam ediyoruz. 

 

Ateş Böceği Seminerleri, günlük siyasetin dışında her türlü dünya görüşüne açık olup önyargısız, eş duyumlu, doğru, samimi, iyi,  şefkatli, bilgili, araştırmacı, adil, haksever, güçlü, cesur, kararlı, sabırlı, çalışkan, disiplinli, barışçı, uzlaşmacı, eleştiriye açık, değişime hazır, estetik değerlere sahip, sanatla iç içe, saygılı  ve sevgi dolu olmak kavramlarını kapsamaktadır. Ayrıca 10 Temel Strateji de ele alınmaktadır: İnsan, Yerküre, Barış, Demokrasi, Adalet, Bilim, Sanat, Kalkınma,Dayanışma ve Gelecek. 

 

Hangi siyasi görüşten, dini inançtan, etnik kimlikten olursa olsun toplumumuzun erdemli bireylerden oluşmasını sağlarsak geleceğimiz aydınlık olacaktır. Bu aydınlığı Ateş Böcekleri’nin etraflarına yaydığı ışıkla sağlayacağız.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.