DOLAR 34,2368 0.14%
EURO 37,2857 0.19%
ALTIN 2.943,890,59
BITCOIN 22963901,92%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Talents Terminal, TikTok CANLI Yayın Resmi Ajansı Olarak Faaliyetlerine Başladı

ABONE OL
Temmuz 29, 2024 20:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul, Türkiye TikTok CANLI Yayın alanında uzmanlaşmış bir ajans olan Talents Terminal, Türkiye’de resmi olarak faaliyetlerine başladı. Sektörde deneyimli dört girişimcinin bir araya gelmesiyle kurulan Talents Terminal, çevirimiçi içerik yaratıcılarının TikTok CANLI Yayın’da büyümelerine ve hayallerini gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.

 

Talents Terminal, TikTok ekosistemine hakim uzman kadrosuyla içerik üretimi, canlı yayın prodüksiyonu ve yetenek yönetimi alanlarında kapsamlı hizmetler sunmaktadır.

 

Talents Terminal’in kurucularından Büşra Hastürk, “Talents Terminal olarak Türkiye pazarına adım atmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Biz, Talents Terminal olarak, içerik yaratıcılarının benzersiz bir yeteneğe sahip olduğuna inanıyoruz. Gerçek potansiyellerini ortaya çıkarıp, TikTok CANLI Yayın kariyerlerinde başarılı olmalarının yolunu açmak için çalışıyoruz.” dedi.

 

Talents Terminal, CANLI Yayın içerik üreticileriyle uzun vadeli ortaklıklar kurmayı hedeflemektedir. Ajans, kişiselleştirilmiş stratejiler, koçluk seansları ve aktif geri bildirimler sağlayarak içerik yaratıcılarına, bu kariyer yolculuklarında destek olmaktadır.

 

Talents Terminal Hakkında:

Talents Terminal, Türkiye merkezli resmi bir TikTok CANLI Yayın Ajansıdır. Deneyimli ekibiyle, içerik üreticilerine TikTok CANLI Yayın platformunda başarı sağlamaları için destek vermektedir.

Daha fazla bilgi için https://www.talentsterminal.com/ adresini ziyaret edebilir veya live@talentsterminal adresinden iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP