DOLAR 32,3402 0.18%
EURO 35,1250 -0.18%
ALTIN 2.235,19-0,35
BITCOIN 2058382-5,92%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor yaparak sağlıklı kilo vermek isteyenlere müjde…

Spor yaparak sağlıklı kilo vermek isteyenlere müjde…

ABONE OL
Şubat 1, 2023 12:10
Spor yaparak sağlıklı kilo vermek isteyenlere müjde…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bostanlıspor Pilates antrenörü, fizyoterapist Ceren Cannar Karşıyakalı kadınlara seslenerek, “Sağlıklı spor yapmak ve fazla kilolarınızdan kurtulmak için sizleri Bostanlıspor’a davet ediyoruz” dedi.

Spor yapılacak yerden çok, sağlığın ve bilinçli spor yapmanın önemli olduğunu ifade eden Ceren Cannar, “Çalışmalarımızı Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde hafta içi sabah ve akşam saatlerinde yapıyoruz. Belki yerimiz lüks değil ama sağlıklı spor yapmaya elverişli. Siz yeter ki sporu doğru olarak yapmak isteyin, buyurun Bostanlıspor’a gelin. Spor yaparak da fazla kilolarınızdan kurtulun” dedi.

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde staj yapan, eğitimini de iyi bir üniversitede alan Fizyoterapist Ceren Cannar, bireysel ve en fazla 8 kişilik gruplar halinde verdiği derslerin sağlıkla bağdaştığını ifade ederek, “Pilatesin pek çok faydası var. Doğru eğitimcilerle yapıldığı zaman kemik yoğunluğunu arttıracağı gibi, fazla kiloların giderilmesini sağlar. Sırt kaslarını güçlendirir. Sakatlanmalarını önler. Esnekliği arttırdığı gibi vücut duruşunu ve kardiyovasküler kondisyonu İyileştirir” dedi.

Sağlık seanslarının da bireysel olarak Bostanlıspor’da yapılmaya başlandığını, spor ve günlük sakatlanmaların iyileşmesi, fizik tedavi kısmının giderilmesi konusunda da destek verdiklerini sözlerine ekleyen Ceren Cannar Karşıyakalı kadınlarımız başta olmak üzere spor yapmak isteyenlere seslenerek “sizleri bekliyoruz. Kulübümüzün 0 544 7351912 numaralı telefonunu aramanız veya kulübümüze gelmeniz yeterli” diye sözlerini tamamladı.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.