DOLAR 32,3441 0.24%
EURO 35,0545 -0.23%
ALTIN 2.281,550,19
BITCOIN 22854361,52%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şekerbank “Özel Birikim Hizmeti”ni Hayata Geçirdi

Şekerbank “Özel Birikim Hizmeti”ni Hayata Geçirdi

ABONE OL
Ocak 18, 2022 15:00
Şekerbank “Özel Birikim Hizmeti”ni Hayata Geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu’daki tabana yaygın tasarruf sahiplerinin güvenilir adresi Şekerbank, müşterilerinin birikimlerine değer katmak için birçok ayrıcalıklı hizmet sunduğu “Özel Birikim Hizmeti”ni hayata geçirdi.
 

Türkiye’nin 68 yıllık geçmişi ile en köklü bankalarından birisi olan Şekerbank, “Özel Birikim Hizmeti”ni Anadolu’ya yayılmış tüm şubelerinde müşterilerinin hizmetine sundu. Banka, birikimleri profesyonel şekilde yönetme ve alternatif yatırım araçları imkanı sunduğu “Özel Birikim Hizmeti”yle müşterilerinin yatırımlarına yön verecek. 

 

Şekerbank müşterileri, Şekerbank’ın iştiraki Şeker Yatırım tarafından verilecek olan yatırım danışmanlığı hizmeti ile piyasalar hakkında profesyonel bilgi sahibi olacak ve böylelikle bankada bulunan birikimlerine farklı yatırım araçlarıyla değer katma fırsatı yakalayacak. 

 

Tuğbay Kumoğlu: “Müşterilerimizin birikimlerini güvenli biçimde değerlendirebilmeleri için uzman desteği sağlayacağız ”

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu “Özel Birikim Hizmeti” ile ilgili olarak şunları söyledi: “Değişen piyasa koşulları ve müşteri alışkanlıkları doğrultusunda, müşterilerimizin birikimlerini değerlendirmek için güvenilir ve profesyonel desteğe ihtiyaçlarının olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda, iştirakimiz Şeker Yatırım iş birliğiyle sunduğumuz ‘Özel Birikim Hizmeti’ ile müşterilerimize varlıklarını farklı yatırım enstrümanlarında değerlendirme imkanı sunarken, piyasa gelişmelerinden de anında bilgi sahibi olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Tüm şubelerimiz aracılığıyla sunduğumuz ‘Özel Birikim Hizmeti’ni yakın zamanda dijital platformlarımızdan da müşterilerimizin hizmetine sunacağız.”

 

Osman Göktan: “Amacımız birikim değerlendirme deneyimini en üst seviyeye çıkarmak”

Şeker Yatırım Genel Müdürü Osman Göktan ise; “Amacımız Şekerbank müşterilerinin birikim değerlendirme süreçlerini en iyi şekilde desteklemek. Bankacılık hizmetini danışmanlıkla birleştirerek sunduğumuz ‘Özel Birikim Hizmeti’ni alanında uzman ekipler ve profesyonel destek ile en üst seviyeye taşıyoruz. Şekerbank’ın yaygın şube ağı sayesinde güvenilir, istikrarlı, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile yatırım ürün ve hizmetlerini geniş kitlelere ulaştıracağız” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.