DOLAR 32,3420 0.18%
EURO 35,2026 0.03%
ALTIN 2.247,260,18
BITCOIN 2106195-3,95%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

R+T Turkey İçin Geri Sayım Başladı

R+T Turkey İçin Geri Sayım Başladı

ABONE OL
Eylül 26, 2022 16:00
R+T Turkey İçin Geri Sayım Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneşten koruma ve otomatik kapı sistemleri alanında Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki tek uluslararası ticaret fuarı R+T Turkey için geri sayım başladı. 20-22 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuara Yunanistan, İran, Bulgaristan, Sırbistan, Irak, Romanya, Rusya, Almanya, Fas başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden ziyaretçinin katılması bekleniyor. Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar Türkiye ekonomisi ve ihracatı için önemli bir kanal oluşturacak.

 

Aralarında sektörün lider firmalarının yer alacağı 90’nın üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapacak olan Fuar; yatırımcı, üretici, perakendeci, bayi, satış mağazası, toptancı, distribütör, mimar, iç mimar, inşaat mühendisi gibi tüm sektör temsilcilerini sektörün tek uluslararası ticaret platformunda bir araya getirecek. 

 

ALMAN ŞİRKETLERİ İÇİN ÖNEMLİ BİR TİCARET MERKEZİ

Messe Stuttgart'tan bir temsilci, katılımcı heyetine eşlik edecek ve ilgili profesyonel ziyaretçilere sektördeki güncel gelişmeler hakkında ilk elden bilgi verebilecek. R+T Turkey'e katılım, Türkiye pazarını Alman şirketleri için önemli bir ticaret merkezi olarak gören Almanya Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylem Bakanlığı (BMWK) tarafından finansal olarak desteklenecek. 6 Alman şirketin yer aldığı resmi Alman Pavilyonu, Alman endüstrisindeki en son gelişmelere özel ilgi duyan herkes için doğru adres olacak.

 

FUAR İKİ KATI BÜYÜMEYE ULAŞTI 

İç ve Dış Gölgelendirme Sistemleri (Güneşten Korunma Sitemleri), Tenteler, Panjurlar, Kepenkler, Pergolalar, Stor Perdeler, Teknik Tekstil Ürünleri ile diğer ilgili ürün ve teknolojilerini kapsayan fuarın metrekare bazında iki katı büyüdüğüne dikkat çeken Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop, “Büyüme stratejilerimize her yıl bir yenisini daha ekliyoruz. Mevcut katılımcılarımızın stantlarını ve hedeflerini büyütme doğrultusundaki taleplerine cevap vermek adına fuarı İFM (İstanbul Fuar Merkezi) 9.ve 10. Salonlara taşıdık ve 2019 yılına göre metrekare olarak iki katı bir büyümeye ulaştık. Bu anlamda, fuara katılan ulusal ve uluslararası firmalar ürün ve teknolojilerinin güncel gelişmelerine ilgi duyan tüm sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini stantlarında ağırlayacak. Fuarımıza; Yunanistan, İran, Bulgaristan, Sırbistan, Irak, Romanya, Rusya, Almanya, Fas başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden ziyaretçi katılımı gerçekleşecek” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.