DOLAR 32,3377 0.16%
EURO 35,1857 -0.02%
ALTIN 2.241,52-0,08
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

QUA Granite devrim niteliğindeki yeni ürünleriyle Cersaie’de
  • Haber Spot
  • Ekonomi
  • QUA Granite devrim niteliğindeki yeni ürünleriyle Cersaie’de

QUA Granite devrim niteliğindeki yeni ürünleriyle Cersaie’de

ABONE OL
Eylül 26, 2022 16:00
QUA Granite devrim niteliğindeki yeni ürünleriyle Cersaie’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

QUA Granite, dünya seramik sektörünün nabzının attığı Cersaie Fuarı’nda; 7mm’lik devrim niteliğindeki yeni ince formlu ürünlerini sergileyecek. 26-30 Eylül tarihleri arasında Bologna’da gerçekleşecek dünyanın en büyük seramik fuarında yerini alan QUA Granite, yaşam alanlarına konfor ve fonksiyonellik katan ürünlerini dünyaya tanıtacak.

 

Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite; dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, son teknolojiyle üretilen yeni tasarım ürünlerini görücüye çıkaracak. Sektörün önde gelen temsilci ve profesyonellerini ağırlayan fuar, 26 – 30 Eylül tarihleri arasında seramiğin başkenti Bologna’da gerçekleşecek. 

 

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan QUA Granite; çevre üretim teknolojisi, binaların yükünü azaltan hafifliği, üstün dayanıklılık ve estetik görünümüyle hayal gücünün ilham kaynağı olan 7mm’lik ürünleriyle fuarda yerini alacak. 

 

QUA Granite’in fuarda dünyaya tanıtacağı bir diğer ürünü ise Sukha Bookmatch… 60×120 ebatlarında, 8 farklı yüzeye sahip olan Sukha Bookmatch, tüketicilerin tercihine göre 4 farklı şekilde kombinlenme özelliği ile ön plana çıkıyor.

 

Prestijli mimariye özgür fikirler sunan QUA Granite, bu yıl sektör profesyonellerini Cersaie Fuarı'da 19. Hall'de yer alan C64 ve D63 numaralı stantlarında ağırlayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.