DOLAR 32,3459 0.23%
EURO 35,0536 -0.25%
ALTIN 2.403,21-0,25
BITCOIN 22838891,33%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Necati Topaloğlu: Kemer Belediyesi olarak öğretmenlerimizin işini kolaylaştırmak için eğitime bütün imkanlarımızla destek veriyoruz
  • Haber Spot
  • Kültür ve Sanat
  • Necati Topaloğlu: Kemer Belediyesi olarak öğretmenlerimizin işini kolaylaştırmak için eğitime bütün imkanlarımızla destek veriyoruz

Necati Topaloğlu: Kemer Belediyesi olarak öğretmenlerimizin işini kolaylaştırmak için eğitime bütün imkanlarımızla destek veriyoruz

ABONE OL
Kasım 26, 2022 01:35
Necati Topaloğlu: Kemer Belediyesi olarak öğretmenlerimizin işini kolaylaştırmak için eğitime bütün imkanlarımızla destek veriyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile öğretmenlerle yemekte bir araya gelerek günlerini kutladı.

 

Emekli öğretmen Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından Kemer Barut Otel’de düzenlenen organizasyona, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Mustafa Tıraş ile Ferhan Fidan, muhtarlar, öğretmenler ve eşleri katıldı.

 

Başkan Necati Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül, Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu ile Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün eşi Hale Gül, öğretmenleri kapıda karşılayarak selamlaştı. Gecenin sunumunu Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ gerçekleştirdi.

 

Yemekte konuşan Kemer Kaymakamı Çam, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit öğretmenlere Allah’tan rahmet dilediğini söyledi.

 

Türkiye’de bayrağı daha yukarılara taşımak için ihtiyaç duyulan en önemli aktörlerin öğretmenler olduğunu belirten Çam, “Donanımlı bir gençlik yetiştirebilmek önemli bir husus. Bu gençliği yetiştirirken sadece bilgiyle değil, değerlerine sahip gençlik yetiştirmek çok önemli. Eğitime, okullara ve öğrencilere yaptığı önemli katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Özverili çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimizin günü kutlarım.” diye konuştu.

 

– Öğretmenlerimizin işin kolaylaştırmak için çalışıyoruz

Başkan Topaloğlu ise yaptığı konuşmada, öğretmenliğin çok ayrı bir meslek olduğuna işaret ederek, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit öğretmenlere Allah’tan rahmet dilediğini söyledi.

 

Öğretmenin kutsal bir görev üstlendiğini anlatan Topaloğlu, “Öğretmenin yüzü gülecek. Yüzü gülmeyen öğretmenin işi zor. Öğrencisinin yanağını sıkacak, saçını okşayacak. Şartlar zor. Kemer Belediyesi olarak öğretmenlerimizin işini kolaylaştırmak için eğitime bütün imkanlarımızla destek veriyoruz. Sayın Kaymakamımız Hüseyin Çam da eğitime büyük önem veriyor. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Topaloğlu, eğitime yaptıkları katkılardan da bahsederek şunları kaydetti:

“Ana sınıfından 8’nci sınıfa kadar eğitim alan tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini Kemer Belediyesi olarak biz karşılıyoruz. Gelecek seneki eğitim öğretim yılının da kırtasiye malzemelerini şimdiden aldık. İlçedeki tüm lise öğrencilerini C plakalı araçlarla ücretsiz olarak taşınmasını sağlıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda şu anda 300 öğrenciye üniversiteye hazırlık dersleri kapsamında ücretsiz eğitim veriyoruz. Turizmcilerin desteğiyle 906 öğrenciye ayda 700 lira burs desteği veriyoruz. Kemer’in ilk turizmcilerinden olan Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman Arslanbucak Mahallesinde anaokulu yaptırdı. Yer tahsisini biz sağladık. Burada 14 öğretmenimiz 160 öğrenciye eğitim veriyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’ni yaptık. Yeri biz verdik. Bu yaz 740 öğrenci burada ücretsiz kurs aldı. Merkezdeki Furkan Üstündağ hocamızın emekleri çok fazladır. Kendisine teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.”

 

Başkan Topaloğlu, yemekte tüm masları tek tek dolaşarak öğretmenlerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

– Sanatçı Serdar Şimşek sahne aldı

Program kapsamında sanatçı Serdar Şimşek bir konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Şimşek, seslendirdiği şarkılarla öğretmenlere güzel bir akşam yaşattı. Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ da sanatçı Şimşek’e saksafonuyla eşlik etti.

 

Başkan Topaloğlu, gecede gönüllerince eğlenen öğretmenlere eşlik etti. Başkan Topaloğlu’nun oynadığı zeybek ise öğretmenlerden büyük alkış aldı.

 

– Başkan Topaloğlu’na şiir

Öğretmen Abdulbaki Akkan, eğitime, öğrencilere, öğretmenlere ve okullara yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Topaloğlu’na yazdığı şiiri okudu. Akkan’ın okuduğu şiir, Başkan Topaloğlu ve öğretmenler tarafından büyük alkış aldı.

 

Öğretmenler de eğitime yaptığı katkılardan dolayı ve yemek programından dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.