DOLAR 40,0264 0.13%
EURO 46,9117 0.12%
ALTIN 4.243,75-1,05
BITCOIN 43334830,04%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Murat Acar defilesinde podyuma Japon Güneşi doğdu

Murat Acar defilesinde podyuma Japon Güneşi doğdu

ABONE OL
Kasım 24, 2022 05:30
Murat Acar defilesinde podyuma Japon Güneşi doğdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir'de merakla beklenen IF WEDDING Fuarı, Murat Acar defilesiyle başladı.

 

Japonca ışık anlamına gelen "Hiraki" adı verilen 35 parçalık koleksiyon yurtdışından gelen aksesuarlar ve dantellerle süslenince ortaya çıkan görsel şov hayran bıraktı.

 

Özge Ulusoy, Şevval Şahin ve Sezgi Sena Akay'ın podyuma çıktığı koreografisini Serkan Duman ve Gökhan Duman gerçekleştirdiği defileyi izleyenler kendilerini Paris Moda Haftası'nda hissetti.

 

Kreasyonun en değerli parçalarından birini taşıyan Özge Ulusoy, kıyafetinin ihtişamına hayran kaldığını dile getirdi. Japon prenseslerini andıran Özge Ulusoy'un altın rengi kıyafetini Şevval Şahin'in cesur kıyafeti destekledi.

 

Tasarımcı Murat Acar, "Çok iyi hazırlandığımız bir defileydi. Işıl ışıl bir sezon hayal ettik. Umarız parlayan bir sezon geçiririz" dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP