DOLAR 32,3408 0.18%
EURO 35,1306 -0.17%
ALTIN 2.238,04-0,23
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KuCoin Dünyanın En Büyük Kripto Para Konferansında Yerini Alıyor
  • Haber Spot
  • Ekonomi
  • KuCoin Dünyanın En Büyük Kripto Para Konferansında Yerini Alıyor

KuCoin Dünyanın En Büyük Kripto Para Konferansında Yerini Alıyor

ABONE OL
Eylül 26, 2022 14:20
KuCoin Dünyanın En Büyük Kripto Para Konferansında Yerini Alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KuCoin Labs Başkanı Lou Yu, Token 2049’ta Web3’ü Konuşacak
 

Global kripto para borsası KuCoin Singapur’da düzenlenecek olan Token 2049 konferansına katılıyor. Konferansta KuCoin Labs Başkanı Lou Yu “Gelişmekte olan piyasalardaki Web 3 inkübasyonları” üzerine bir konuşma gerçekleştirecek.

 

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, kripto ekosistemiyle etkileşim kurmaya devam ediyor. Borsa, 28-29 Eylül tarihlerinde Singapur'da düzenlenecek olan ve sektör lideri şirketlerin kurucu ve yöneticilerinin piyasa hakkındaki görüşlerini paylaşacağı Token 2049’a katılacak. Konferansta KuCoin Labs Başkanı Lou Yu da “Gelişmekte olan piyasalardaki Web 3 inkübasyonları” ile ilgili bir konuşma yapacak. Konuşma KuCoin Labs’in Web 3’ün benimsenmesi ve geliştirilmesi sürecinde bulunduğu teşviklerin odak noktalarını kapsayacak.

 

Ekosisteme ve onun geniş fırsatlarına benzersiz ve genişleyen bir bakış açısı getiren Token 2049 konferansında yapılacak konuşma, KuCoin Labs'in birincil pazara giriş, araştırma, inkübasyon ve yatırımlar dahil olmak üzere, Web3 alanında gelişmekte olan ekonomilerdeki çabalarının temel başlıklarını içerecek. Lou Yu, dinleyicilere KuCoin Labs'in hem teknoloji öncüsü hem akıl hocası hem de yatırımcı rollerini aynı anda üstlenerek kurumsal bir inkübasyon merkezi ve yatırımcı olarak faaliyetleri nasıl desteklediğini anlatacak.

 

Girişimcileri, yatırımcıları, geliştiricileri, endüstri meraklılarını ve küresel medyayı birleştirerek küresel kripto endüstrisini bir araya getiren Token 2049’da Lou Yu’nun yapacağı konuşma, KuCoin Labs'ın girişimcilere sunduğu diğer destek türleri hakkında bilgilere de yer verecek. Konuşmanın nihai amacı, KuCoin Labs'in Web3 alanına giriş eşiklerini düşürme ve pazara yetenek sağlama konusundaki süregelen çabalarını vurgulamak ve böylece komşu sektörlerden çeşitli profesyoneller için fırsatları genişletmek olacak.

 

KuCoin Labs, Web3 alanına girmeyi ve benimsenmesine ve büyümesine katkıda bulunmayı amaçlayan mezunları, girişimcileri ve yerel kripto geliştiricilerini desteklemeye devam ediyor. KuCoin Labs, faaliyetlerinin bir parçası olarak düzenli kurumsal araştırma ve deneyler yürütürken, bir yandan da öğrenci kulübü etkinlikleri düzenliyor. Web2 girişimcileri operasyon vektörleri hakkında danışmanlık hizmetleri almak ve kapsamlı bir kaynak ağına erişmek için KuCoin Labs'e başvurabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.