DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0937 -0.11%
ALTIN 2.299,981,00
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kocaeli yaz şenlikleriyle eğlenceye doydu

Kocaeli yaz şenlikleriyle eğlenceye doydu

ABONE OL
Eylül 5, 2022 18:39
Kocaeli yaz şenlikleriyle eğlenceye doydu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir’in Kartepe’de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte düzenlediği şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin her noktasında yaz coşkusunu hissettirmek için düzenlediği yaz şenliklerinin sezon sonu Kartepe’de gerçekleşti. Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı serisinin usta oyuncularından ‘Hayta İsmail’ lakaplı Ahmet Arıman, ‘Bacaksız’ lakaplı Tuncay Akça ve Teoman Ayık’ın kurduğu Yeşilçam Vokal Grubu, Yeşilçam'ın birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatan Yeşilçam’ın emektarları vatandaşların yoğun ilgisi karşısında coşkuyla şenlik alanına geldi. 7’den 70’e tüm Kocaelililerin ilgiyle karşıladığı şenliğin usta oyuncuları “Yeşilçam Vokal Grubu”, bilinen ve sevilen şarkıları söyleyerek çocuklar başta olmak üzere herkese doyumsuz bir eğlence yaşattı. Mehteran Takımı’nın da sahne aldığı programda coşku arttıkça arttı. Kartepe’deki etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da katıldı. Başkan Kocaman, vatandaşlara iyi eğlenceler dileğinde bulundu.

 

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Livaneliler Derneği ve Kocaeli Yozgatlılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile gerçekleştirdiği yaz şenlikleri sezon sonunu Kartepe’de gerçekleştirdi. Alana çocukların eğlenebilmesi için şişme oyun grupları kuruldu. Çocuklar birbirinden farklı etkinlikler ve oyun alanlarında keyifle vakit geçirirken, etkinlik boyunca patlamış mısır, Osmanlı macunu, dondurma ve pamuk şeker ikram edildi. Çocuklar oyun parklarında eğlenirken alana gelen ailelerin zaman geçirmesi için ikram çadırı kuruldu. Vatandaşlara şenlik boyunca pide ve çay ikramı yapıldı. Yaz şenliğinde vakit geçiren her çocuğa çekiliş bileti verildi. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

 

HEDİYELER SAHİPLERİNİ BULDU
Çocuklara etkinlik boyunca animatörler ve palyaçolar eşlik etti. Çocuklar palyaçolar ile dans ederek, oyunlar oynadı. Daha sonrasında MapHoytag halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Programın devamında sihirbaz Erkan Obüs sahne aldı. Sihirbaz Obüs, ateş oyunları, çeşitli gösteriler ve sihir numaraları ile çocukları şaşırtmayı başardı. Program sonunda ise çekiliş yapıldı. Bisiklet başta olmak üzere hazırlanan hediyeler kurayla sahiplerini buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.