DOLAR 32,3124 0.18%
EURO 35,0824 -0.16%
ALTIN 2.278,630,06
BITCOIN 22795021,27%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İskenderunspor, depremin yaralarını yeni nesil taraftar destek modeli FanSupport ile saracak
  • Haber Spot
  • Ekonomi
  • İskenderunspor, depremin yaralarını yeni nesil taraftar destek modeli FanSupport ile saracak

İskenderunspor, depremin yaralarını yeni nesil taraftar destek modeli FanSupport ile saracak

ABONE OL
Haziran 2, 2023 17:00
İskenderunspor, depremin yaralarını yeni nesil taraftar destek modeli FanSupport ile saracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderunspor ile dünyanın ilk ve tek şartlı taraftar destek uygulaması “FanSupport” arasında; depremin yol açtığı zararların giderilmesi ve kulübe destek toplanmasıyla amacıyla iş birliği anlaşması imzalandı. 

Yapılan iş birliği sayesinde; hem İskenderunspor’a gönülden bağlı olan taraftarlar hem de depremin yaralarının sarılmasında destek olmak isteyen diğer kulüplerin taraftarları ortak bir amaç uğruna bir araya gelebilecek. Sporseverlerin desteğiyle; kulübün ihtiyaçlarına, hedeflerine ve hayallerine ulaşmasına kaynak ve motivasyon sağlanacak. “FanSupport” uygulaması üzerinden yaratılan kaynakla kulübün gelirleri artarken, yeniden yapılanma çalışmalarına ve yetenekli gençlere yatırım yapılması kolaylaşacak. 

FanSupport ile İskenderunspor Kulübü arasında dayanışma anlaşmasının imzalanması 27 Mayıs Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Tesisleri’nde iş birliği anlaşması yapıldı. İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, FanSupport Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztermiyeci, FanSupport Genel Müdürü Ali Parlak, İskenderunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Reşit Seber, İskenderunspor Kulübü Teknik Direktörü Levent Şahin ve İskenderunspor Kulübü Futbol Takımı Kaptanı Kemal Tokak’ın katılımı ile düzenlenen basın lansmanında anlaşmayla ilgili detaylar paylaşıldı. Lansman kapsamında düzenlenen imza töreninde İskenderunspor topuna da imzalar atılırken, takımın deprem hatırası olarak tasarlanan siyah forması FanSupport yöneticilerine hediye edildi. İskenderunspor’un, “Depremin Çocukları” kampanyasına uygulama üzerinden bağış desteği vereceği de açıklandı.

FanSupport Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztermiyeci: “İskenderunspor’un karşılaştığı zararın etkilerini azaltmak, kulübün yeniden yapılanmasına destek olmak amacıyla bir araya geldik”

FanSupport Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztermiyeci, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yüzyılın deprem felaketinde büyük yara almış kulüplerimizden biri olan, 45 yıllık bir geçmişe sahip İskenderunspor’un karşılaştığı zararın etkilerini azaltmak, kulübün yeniden yapılanmasına destek olmak amacıyla bir araya geldik. Deprem sonrasında halkımızın göstermiş olduğu dayanışma ruhunun, 

felaketin yaraları tamamen sarılana kadar süreceğine eminiz. Bu konuda İskenderunspor’un değerli yöneticileri, oyuncuları, futbol ailesinin diğer değerli üyeleri 

ve her şeyden önce kulübün gerçek sahibi olan taraftarlar ile birlikte en kısa zamanda mümkün olan en büyük desteğin verileceğine inanıyoruz. FanSupport olarak, Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne dikkat çekmek ve bu hedeflere ulaşılmasında rol almak amacıyla futbolun gücünü kullanmayı isteyen ‘Football for the Goals’ girişiminin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisiyiz. Bu iş birliğinin İskenderunspor’la birlikte sürdürülebilirlik hedeflerinin gerçekleşmesine de katkı sağlamasını hedefliyoruz. Bu vesile ile bugün bize katılan değerli paydaşlara, bu iş birliğinin tüm taraftarlara duyurulması ve bu sayede başarılı olmasına vesile olacak değerli basın mensuplarına ve her şeyden önemlisi İskenderunspor’a destek verecek yurt içinde ve yurt dışındaki tüm taraftarlara teşekkürlerimizi sunuyorum. Hayırlı ve başarılı olması, kulübümüze beklentilerin de ötesinde bir katkıda bulunması dileğiyle.”

İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Kulübümüz ile dünyanın ilk ve tek şartlı taraftar destek uygulaması “FanSupport” arasında; depremin yol açtığı zararların giderilmesi ve kulübümüze destek toplanması amacıyla iş birliği anlaşması imzalandı. Yapılan iş birliği sayesinde; hem takımımıza gönülden bağlı olan taraftarlarımız hem de depremin yaralarının sarılmasında destek olmak isteyen diğer kulüplerin kıymetli taraftarları ortak bir amaç uğruna bir araya gelebilecek. Nitekim sporseverlerin desteğiyle; kulübümüzün ihtiyaçlarına, hedeflerine ve hayallerine ulaşmasına kaynak ve motivasyon sağlanmış olacak. “FanSupport” uygulaması üzerinden yaratılan kaynakla kulübümüzün yeniden yapılanma çalışmalarına ve yetenekli gençlere yatırım yapılması kolaylaşacak. Bu vesileyle tüm taraftarlarımızı, paydaşlarımızı ve kıymetli sporseverleri bu konu da kulübümüze destek olmaya davet ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.