DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

iPhone 8 Plus’ı Cimri.com İle İncele

iPhone 8 Plus’ı Cimri.com İle İncele

ABONE OL
Mart 1, 2023 16:53
iPhone 8 Plus’ı Cimri.com İle İncele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1976 yılında kurulmuş olan Apple markası her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte ürün seçeneklerini arttırmaya devam ettiği gibi her bir cihaz modelinin teknik özellikleri ve yapıları birbirinden farklıdır. Gelişen teknoloji ile birlikte üretilmiş akıllı cep telefonu modelleri arasında yer alan iPhone seri cep telefonları teknik özellikleri açısından birbirinden farklıdır. iPhone 8 plus akıllı cep telefonu modeli 2917 yılında üretilmiş olup teknik özellikleri açısından kullanıcıların üst düzey bir deneyim yaşaması amacıyla tasarlanmıştır. iPhone 8 plus akıllı cep telefonu teknik özelliklerini incelemek için Cimri.com u ziyaret edebilirsiniz. 

 

iPhone 8 Plus Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com’da Karşılaştır

iPhone 8 plus modelleri 5.5 inç boyutlarında IPS LCD ekran teknoloji ile tasarlanmıştır. 1080×1920 piksel çözünürlüğü ile 60 Hz ekran yenileme özelliği bulunan iPhone 8 plus akıllı cep telefonu sayesinde ekran üzerindeki görüntüler oldukça hızlı olarak aktarılır. Apple A11 Bionic çip yonga seti bulunan iPhone 8 plus akıllı cep telefonunda Apple markasına özgü olan İOS işletim sistemi kullanılmıştır. İOS 11 versiyonu bulunan iPhone 8 plus kullanıcıların istekleri doğrultusunda İOS 16 versiyonuna yükseltme özelliği sunulmuştur. iPhone 8 plus en ucuz Cimri.com’da karşılaştırma yapılarak alışverişlerin daha doğru ve güvenilir sitelerden yapılmasını ve daha ekonomik alışverişlerin yapılmasına yardımcı olur. 

 

iPhone 8 Plus Nereden Alınır?

 

2160p 4K görüntü kalitesi ile donatılmış olan 12 MP çözünürlüğündeki çift arka kamera özelliği, 3GB ram bellek kapasitesi, 6 çekirdekli işlemci yapısı ve Apple A11 Bionic çip bulunması cep telefonunun fiyatlarının belirlenmesinde etkilidir. Cimri.com web sayfası içerisinde satış sitelerinin belirli periyotlarda gerçekleştirmiş olduğu indirimlerden haberdar olmak için fiyat alarm özelliğini kullanarak iPhone 8 plus fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir ve alışverişlerin daha tasarruflu yapılması sağlanır. iPhone 8 plus fiyatları teknik özelliklerine bağlı olarak belirlenir. 2675 mAh batarya kapasite oranı lithium ion pil teknolojinin kullanılmış olması ve hızlı şarj özelliğinin yanı sıra kablosuz şarj edilmesi fiyatların oluşturulmasında etkili unsurlardır. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.