DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20840242,47%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırıkkale Belediyesinde toplu sözleşme görüşmeleri başladı
  • Haber Spot
  • Ekonomi
  • Kırıkkale Belediyesinde toplu sözleşme görüşmeleri başladı

Kırıkkale Belediyesinde toplu sözleşme görüşmeleri başladı

ABONE OL
Ocak 13, 2022 20:00
Kırıkkale Belediyesinde toplu sözleşme görüşmeleri başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkkale Belediyesinde çalışan kadrolu işçileri ilgilendiren 2022 yılının Toplu İş Sözleşme Görüşmelerine yetkili sendika olan Hizmet-İş Sendikası ile başlandı.

HER İKİ KESİME’DE HAYIRLI OLSUN

Kadrolu işçileri ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesinin ilk toplantısına Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ve Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan ile yönetim kurulu katıldı. Görüşmelerin başlaması nedeni ile açıklama yapan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, her dönem Kırıkkale Belediyesinin işçilerinin yanında olduğunu, alın terinin karşılığını vermeye çalıştığını belirterek “2022 yılını kapsayacak olan Toplu İş Sözleşme görüşmelerimizin her iki kesimde hayırlı olmasını diliyorum. Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan “Görüşmeler tamamlandığında, daha önceki dönemlerimizde olduğu gibi çalışanlarımızı mutlu edecek bir anlaşmaya varacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.