DOLAR 32,3401 0.17%
EURO 35,2192 0.06%
ALTIN 2.246,350,14
BITCOIN 2124680-2,79%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Deniz Baysal Yurtcu: “Konserlerde kızlar eşime çığlık atmasa sıkıntı olur"
  • Haber Spot
  • Eğitim
  • Deniz Baysal Yurtcu: “Konserlerde kızlar eşime çığlık atmasa sıkıntı olur"

Deniz Baysal Yurtcu: “Konserlerde kızlar eşime çığlık atmasa sıkıntı olur"

ABONE OL
Şubat 3, 2023 17:10
Deniz Baysal Yurtcu: “Konserlerde kızlar eşime çığlık atmasa sıkıntı olur"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube programının bu haftaki konuğu ‘Teşkilat’ dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal Yurtcu oldu.

İlk bölümünden itibaren ilgiyle takip edilen Teşkilat dizisinin Zehra’sı Deniz Baysal Yurtcu, Sıkı Muhabbet’e konuştu. 

Eşi Barış Yurtcu ile aralarında kıskançlık olmadığını söyleyen Deniz Baysal Yurtcu, “Konserlerde kızlar eşime çığlık atmasa sıkıntı olur. ‘Kimsenin beğenmediği adamı mı aldım’ diye düşünürüm” diye espri yaptı. Çocuk sahibi olmayı tercih etmediğine değinen güzel oyuncu, “Benim bedenim, benim kararım. O sorumluluğu istemiyorum. Ben kendimi, özgürlüğümü biraz geç keşfettim, kendi değerimin geç farkına vardım. Çocuğa yazık diye düşünüyorum” diye ekledi.

Kendisinden iyi oyuncu olarak bahsedilmesini tercih eden Deniz Baysal Yurtcu, “Güzelliğin sonra ne faydası olacak ki? Göçtüm, gittim bu dünyadan, “Güzel kadındı” denmesi bana bir şey ifade etmez. Emeğim görülsün yeter” diye belirtti.

Ünlü isimlerin hayatlarını ve daha önce kimseye anlatmadıklarını paylaşan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ her cuma saat 14.00’te yeni bölümüyle Hürriyet YouTube hesabında yayında.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.