DOLAR 32,5884 0.34%
EURO 34,7759 0.09%
ALTIN 2.505,610,86
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Topaloğlu’ndan Belediye Personeline Teşekkür

Başkan Topaloğlu’ndan Belediye Personeline Teşekkür

ABONE OL
Ocak 4, 2022 12:20
Başkan Topaloğlu’ndan Belediye Personeline Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geçen hafta yaşanan şiddetli yağış ve fırtınada çalışan belediye personeli ile bir araya geldi.
Kemer Belediyesi Hizmet Alanında personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Topaloğlu, geçen hafta meteoroloji tarafından Kemer için verilen kırmızı kod uyarı sonrası sahada gece gündüz çalışan belediye personeline teşekkür etti.
Başkan Topaloğlu, şiddetli yağış ve fırtınada Kemer genelinde yaşanan bazı olumsuz durumlara anında müdahale eden belediye personelinin canla başla çalıştığını söyledi.
Personelin şiddetli yağış ve fırtınada vatandaşların ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde giderdiğini anlatan Topaloğlu, “Şiddetli yağış günü verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Evinize gitmediniz ve vatandaşın yardımına koştunuz. Yağmur çamur demeden çalıştınız. İlçemiz genelinde mazgallarda temizlikten tutun da bahçesini su basan evlerde su pompalarıyla suyu tahliye ettiniz. Büyük bir olumsuzluğa mahal vermediniz. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.