DOLAR 32,5979 0.24%
EURO 34,8122 0.41%
ALTIN 2.421,66-0,44
BITCOIN 21562050,32%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aslı Güder “Bu Bana Verilmiş Bir Yetenek”

Aslı Güder “Bu Bana Verilmiş Bir Yetenek”

ABONE OL
Ocak 12, 2022 17:00
Aslı Güder “Bu Bana Verilmiş Bir Yetenek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü astrolog ve spiritüel danışman Aslı Güder, MAG yazarlarından Sinem Yıldırım’a verdiği röportajda hayatına ve deneyimlerine dair önemli detayları paylaştı, astroloji yorumlarında bulundu. 

 

Öngörüleri ve yorumları ile dünyaca ünlü bir isim olan astrolog ve spiritüel danışman Aslı Güder, MAG yazarlarından Sinem Yıldırım’a çok özel açıklamalarda bulundu. 

Röportajına öngörülerinin nasıl hep doğru çıktığı sorusunu cevaplayarak başlayan Aslı Güder “Ben tamamıyla durugörü yapıyorum ve cevaplarım kalemime geliyor. Aslında kartlar, fincanlar, rakamlar, yıldızlar hepsi sadece birer araç” ifadeleriyle yanıt verdi. Aynı zamanda duru görüler görmeye yedi-sekiz yaşlarında başladığını söyleyen Güder “Yedi-sekiz yaşlarında rüyalar görmeye başladım. Anneme anlatıyordum, yaşıyorduk. Sonraki zamanlarda annem bana sorular sormaya başladı ve bendeki bu durumu daha da açmış oldu bence. İlk zamanlar sadece kardeşlerim hasta olduğu için süt, arı sütü ve polen karşılığı yapıyordum bu işi” açıklamasında bulundu.

Gördüklerinin gerçek çıkmaya başlamasından ilk başta ürktüğünü belirten Aslı Güder “Annem de ürkmüş olmalı ki beni cami hocasına götürmüştü. O da: “Kızı rahat bırakın, Rabbim’in ona hediyesi. Duru görüşü var.” demişti ve annem de ben de rahatlamıştık. Sonrasında hoşuma gitmedi diyemem tabii ama bununla yaşamak oldukça zor takdir edersiniz ki…” açıklamasında bulundu. Sizce bu geliştirilebilecek olan bir yetenek mi? Evetse neler yapılabilir? Sorusuna cevap veren Güder, içsel huzurun önemine dikkat çekti: “Şöyle; bence hoşgörü, kendi içine dönmek, affetmek, bağışlamak çok önemli. Hem yeteneklerinizi arttırıyor hem de sizi daha huzurlu kılıyor. Aslında hayatın şifresi; sevgi, insanın gelişme derecesi, kendi ile ilgili gerçekleri kabul edebilmesi ile doğru orantılıdır. Ben de bunu başarabildim bence” ifadelerini kullandı.

Yaşanacak üzücü olayları önceden görebilmenin psikolojisini nasıl etkilediğinden bahseden başarılı astrolog ve spiritüel danışman “Tabii ki öncesinde hissetmek kolay olmuyor ancak bir süre sonra alışıyorsunuz çünkü olacağın önüne izniniz varsa geçiyorsunuz ya da olması gereken oluyor ve kader diyorsunuz. Sanırım bunu çözdüm” açıklamasında bulundu. Bu yeteneğinizden memnun musunuz? Keşke bilmeseydim dediğiniz hiç oldu mu? Sorusuna ise “Bu bana verilmiş bir yetenek” şeklinde cevap veren Aslı Güder “Kimseye kaldıramayacağı bir yük verilmiyor. Bu nedenle şikâyetim yok” dedi.

2022 yılına dair öngülerini MAG’a verdiği röportajda anlatan spiritüel danışman ve astrolog Aslı Güder’in; dünya ve Türkiye gündemine dair detaylı yorumları ve burçlara özel açıklamaları MAG Ocak sayısında sizlerle.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.