DOLAR 32,3424 0.17%
EURO 35,2094 0.04%
ALTIN 2.246,090,13
BITCOIN 2133494-2,46%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Aşkın Saati 19:03’ filmi sete çıktı

‘Aşkın Saati 19:03’ filmi sete çıktı

ABONE OL
Eylül 28, 2022 03:10
‘Aşkın Saati 19:03’ filmi sete çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aşk deyince akla gelen ilk futbol takımı Beşiktaş'ın taraftar hikayesi film oluyor. Yapımcılığını Sowa Yapım'ın üstlendiği, 'Aşkın Saati 19:03 filmin yönetmen koltuğunda ise Hasan Gümet'in oturuyor. Senaryosunu Özgür Özgülgün'ün kaleme aldığı film, önceki gün motor dedi.



Bir dedenin, torununa işlemek istediği Beşiktaş ruhunun anlatıldığı filmin başrollerini Berat Efe Parlar, Feride Hilal Akın, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Bülent Çolak gibi başarılı oyuncular paylaşıyor.



Uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıkan ekip, kostümünden, mekanlara, sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde titizlikle çalıştı. Türkiye'nin en büyük taraftar filmi 'Aşkın Saati 19:03'ün çekimleri 4 haftada İstanbul'un da tamamlanacak.



'Aşkın Saati 19:03 24 Şubat 2023'te beyazperde de seyircisiyle buluşacak.





Oyuncu kadrosu



'Aşkın Saati 19:03 filminde Berat Efe Parlar (Oktay), Feride Hilal Akın (Aslı), Ali Sürmeli (Ramço Dayı), Ayhan Taş (Başkan), Bülent Çolak (Makas), Özgür Özgülgün (Cazgır), Sadi Celil Cengiz (Atom Karınca), Pascal Nouma (Pascal), Bahtiyar Engin (Bahtiyar), Deniz Hıracan (Merve), Cansu Fırıncı (Hoca), Türev Uludağ (Burak), Aslı Bankoğlu (Münevver), Bülent Uslu (Bülent Uslu), Ebru Karanfilci (Asuman), Birol Güven (Üniversite hocası), Ferdi Akanur (Antikacı), Hayko Cepkin (Hayko), Pınar Akın (Jale), Kobra Murat (Falcı), Natavan Alakbarova (Patron) gibi başarılı oyuncular yer alıyor.





Yönetmen Görüşü: Hasan Gümet



Benim Beşiktaş aşkım çocukluğunda başladı. Maçlarda gördüğüm o Beşiktaş ruhunu, Beşiktaş aşkını beyaz perdeye taşımayı ise kendime görev edindim. Şimdi ise hayalimi ve görev edindiğim amacımı yerine getiriyorum. 'Aşkın Saati 19:03 Türk sinemasının ilk 8K tekniğiyle çekilen filmi olacak. Bu anlamda bir ilke imza attık. Uzun bir çalışma ve araştırma sürecinden sonra güçlü bir ekip ve oyuncu kadrosuyla yola çıkmanın heyecanını yaşıyorum. Çekimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bundan sonra söz seyircinin.





Künye



Dağıtımcı: CGV Mars

Yapım: Sowa Yapım

Yönetmen: Hasan Gümet

Senarist: Özgür Özgülgün

Uygulayıcı Yapımcı: Onur Yılmaz

Görüntü Yönetmeni: Aydın Sarıoğlu

Kurgu: Murat Aygör

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.