DOLAR 32,3459 0.23%
EURO 35,0536 -0.25%
ALTIN 2.403,21-0,25
BITCOIN 22838891,33%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Almanya'da şampiyonluk düğümü beIN Sports ekranlarında çözülüyor
  • Haber Spot
  • Ekonomi
  • Almanya'da şampiyonluk düğümü beIN Sports ekranlarında çözülüyor

Almanya'da şampiyonluk düğümü beIN Sports ekranlarında çözülüyor

ABONE OL
Mayıs 26, 2023 15:00
Almanya'da şampiyonluk düğümü beIN Sports ekranlarında çözülüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nefes kesen bir zirve yarışına sahne olan Bundesliga’da şampiyonluk düğümü çözülüyor. Son haftaya 2 puan önde lider giren Borussia Dortmund evinde Mainz 05 ile karşılaşacak. 68 puanla ikinci durumdaki Bayern Münih ise Köln ile deplasmanda oynayacak. Dortmund ipi göğüslerse Bayern Münih’in 10 yıllık şampiyonluk serisine son noktayı koymuş olacak. Her 2 maç da yarın (cumartesi) saat 16.30’da başlayacak ve bu büyük heyecan Türkiye’nin spor ekranı beIN Sports’ta yaşanacak.

Büyük heyecana sahne olan Alman Bundesliga’da şampiyon bu hafta sonu belli oluyor. 

Ligin son haftasında, 70 puana sahip lider Borussia Dortmund evinde Mainz 05 ile karşılaşacak. 68 puandaki Bayern Münih ise deplasmanda Köln ile oynayacak. Dortmund, Mainz’ı mağlup etmesi halinde, diğer maçın skoruna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek ve Bayern Münih’in 10 sezonluk hegemonyasına son vermiş olacak. Puan eşitliği durumunda ise Bayern Münih gol averajıyla şampiyon olacak. 

Tüm maçlar cumartesi saat 16.30’da

Bayern Münih’in geçtiğimiz hafta sonu evinde RB Leipzig’e karşı şok bir mağlubiyet alması üzerine, Borussia Dortmund, bitime bir hafta kala liderlik koltuğuna oturmuştu. Son yılların en nefes kesici şampiyonluk yarışına sahne olan Bundesliga’da tüm maçlar cumartesi saat 16.30’da oynanacak. Bu büyük heyecan Türkiye’nin spor ekranı BeIN Sports’ta yaşanacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.