DOLAR 32,6071 0.34%
EURO 34,8135 0.21%
ALTIN 2.494,370,41
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahilik Haftası Kutlama Heyeti Başkan Kalaycı ‘yı Ziyaret Etti
  • Haber Spot
  • Gündem
  • Ahilik Haftası Kutlama Heyeti Başkan Kalaycı ‘yı Ziyaret Etti

Ahilik Haftası Kutlama Heyeti Başkan Kalaycı ‘yı Ziyaret Etti

ABONE OL
Eylül 12, 2022 16:40
Ahilik Haftası Kutlama Heyeti Başkan Kalaycı ‘yı Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaman Ahilik Haftası kutlama heyeti, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı ziyaret etti.

 

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, bu yıl 12-18 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Pekoğlu, Ticaret İl Müdürü Adem Özcan ve Oda Başkanlarından oluşan heyeti makamında kabul etti. Başkan Pekoğlu, Ahilik kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya bilgiler verdi ve esnaflara yaptığı katkılardan dolayı da teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ise,  Ahilik Haftası’nın tüm esnaflara hayırlar getirmesini temenni ederek: "Karaman Belediyesi olarak esnaf ve sanatkârımızın her zaman yanında olmaya ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Ahilik kültürünün gelecek kuşaklarda da korunmasını temenni ediyor, ekonominin bel kemiği olan esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftasını kutluyor, çalışma hayatlarında bol ve helal kazançlar diliyorum" dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.