Hobi Bahçeleri için başvurular başlıyor

Tepki Ver

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi, Sinan Atakan Yavuz Parkı ve Yücel Şınığ Hobi Bahçeleri’ndeki hobi bahçelerinin 2023 yılı içerisinde kullanımı için 7 Kasım’dan itibaren başvuru almaya başlayacak. 18 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar alınacak başvurular Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne yapılacak.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören ve yoğun bir şekilde kullanılan hobi bahçeleri için başvurular alınmaya başlıyor. 7 Kasım itibariyle alınacak ve 18 yaş üzerinde Lüleburgaz’da yaşayan herkesin başvurabileceği hobi bahçeleri için başvuru süresi 18 Kasım’a kadar sürecek. LYKA, Sinan Atakan Yavuz ve Yücel Şınığ Hobi Bahçeleri’ndeki bahçelerden faydalanmak isteyen vatandaşlar söz konusu tarihe kadar ikametgah belgesiyle birlikte Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bizzat müracaat edebilecek.

 

216 adet hobi bahçesi!

Lüleburgaz Belediyesi’nin halihazırda LYKA’da 112, Sinan Atakan Yavuz Parkı’nda 47 ve Yücel Şınığ Hobi Bahçeleri’nde 57 adet olmak üzere toplam 216 adet hobi bahçesi bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar Profili
bha Abone Tüm Yazılar

    Kullanıcıya ait herhangi bir sosyal medya veya iletişim bilgisi bulunmamaktadır.

    12097 Yazı

    Benzer Yazılar